čtvrtek 16. února 2017

Šílené vedení = Šílený rozvrh

     Opět jste mohli zaznamenat, že zde na blogu nic nepřibývá. Není to tím, že bych nechtěla nebo neměla na blog chuť, ale spíše mi čas "vyžírá" škola a práce, takže pak co přijdu večer domů, padnu  do postele a ani se nehnu. Pak už ani nemám sílu ani vám tu něco napsat. I když mám v zásobě jednu recenzi a jeden unboxing, ke kterému bych se snad mohla dostat zítra a nějakou tu recenzi bych pak konečně mohla sepsat příští týden, třeba na nějaké nudné přednášce (pššt... jen mezi námi).

     Přemýšlela jsem nad tím, že bych se s vámi podělila o názor na Dědičku ohně, ale nakonec ani nevím jestli mám chuť se do recenze pustit, jelikož jsem z některých částí byla dost otrávená. Převážně z částí o železozubých, ty kapitoly jsem popravdě jen očima procházela, nevím proč, ale prostě mi nepřišly nijak zajímavé... Nejvíce jsem si užívala kapitoly o Celeaně a také o Dorianovi a Sorsche. Jen díky nim se mi kniha četla rychle a s chutí :)
Ale musím říci, že i tak mě konec knihy nakonec "přemluvil" k tomu, aby se pustila i do čtvrtého dílu, takže v nejbližší době se do ní snad pustím.

     Na co ale plánuji recenzi na 100% je "Šťastně až na věky" od Kiery Cassové. Knihu mám už hodně dlouho doma, ale vůbec jsem neměla tu správnou chuť a teď jsem ji konečně dostala a do knihy se pustila. Co na knihu říkám, se ale dozvíte až v recenzi, i když bych už i teď docela ráda prozradila jaké z ní mám pocity, ale i tak si to přeci jen nechám až do recenze.


     Abych se tedy vrátila k původnímu tématu tohohle článku.
Popravdě jsem si myslela, že náš rozvrh bude tenhle semestr mnohem lepší než minulý, ale bohužel jsem se spletla. Vůbec jsem nečekala, že by to mohlo být ještě horší. Nakonec to tedy dopadlo tak že se každej den dostanu domů v rozmezí 7-9 hodin večer. Takže si dovedete představit, jak dojdu domů otrávená a jen lehnu do postele a prakticky za hodinu už chrním. Do toho tedy ještě mezi pauzami chodím do práce, takže je to takové hodně hektické. Naštěstí mám práci pohodovou, takže to není zas tak moc unavující. To už některé přednášky jsou mnohem nudnější, bohužel.

     Doufám, že se to snad v dohledné době trochu zlepší. Že se dostanu do toho režimu, kde budu stíhat i tak všechno co bych ráda (čtení, blog, sledování seriálů, kamarádi...) a budu se cítit fit i bez toho aniž bych pila litry kafe.
Snad jste na tom lépe než já, pokud se tu nachází pár vysokoškoláků. A teda rovnou vám popřeji, ať se vám v letním semestru daří a pokud to máte stejně na pytel (ten rozvrh) jako já, tak vám ještě přeji ať to nějak přežijete :))

     S tímhle bych se s Vámi ráda pro dnešek rozloučila a snad se mi podaří zítra nebo behěm víkendu zveřejnit unboxing na jednu knižní novinku! :)

     Zatím se mějte moc hezky a rovnou vám přeji pěkný a pohodový víkend! ^__^

S pozdravem Mrs. Jungová!

3 komentáře:

  1. S dedičkou a kapitolami o čarodejniciach som na tom bola podobne. Vôbec ma nebavili a ich spojenie so zvyškom deja bolo takmer nulové. Až keď som čítala Empire of Storms tak som si Manon obľúbila. Ale to je trochu neskoro.

    S rozvrhom to mám podobne nepríjemné. Mám školu síce iba štyri dni a ani predmetov nemám veľa, ale trikrát začínam veľmi skoro a aj v ten jeden deň, kedy sa dostanem domov pred piatou popoludní sa vďaka tomu cítim mrtva. V podstate mám dva dni, ktoré sú plné a dva ktoré sú prazdne, ale aj tak som tam buď od skoreho rana alebo takmer do večera a tým pádom je celý deň zabitý. Ale aspoň našťastie nemám prácu, ktorá by zo mňa vyšťavila aj to posledné.
    Tak snáď sa ti aj napriek tomu všetkému bude dariť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že nejsem jediná, která na tom byla s těmi kapitolami podobně. Jak říkáš, spojitost se zbytkem byla nulová a myslím si, že by se to bez těch kapitol i obešlo.
      Ale co jsem četla recenze blogerek, které knihu četly, tak se jim kapitoly o železozubých líbily.. v té době jsem si říkala, jestli jen nejsem divná a říkala si, že se snad ještě začtu, ale bohužel se to nestalo.

      Já bych to asi také neměla tak hektické, kdybych do školy nemusela ještě plánovat práci, ale bohužel mi bylo řečeno že musím minimálně chodit 3x týdně po 4 hodinách, tak jsem to tam musela nějak vecpat. Což mi pak samozřejmě zapláclo každej den od rána do večera :/
      Tak snad ten semestr rychle uteče a budou tu prázdniny:))
      A přeji ať i Tobě se daří! ^^

      Vymazat
  2. A tak s tím rozvrhem jsem na tom podobně :) Možná o kousíček líp :) Ať se ti daří v letním semestru a ať se čas na čtení nějak najde :) Na recenze a nové články se těším :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^