úterý 28. června 2016

Návštěva Zlínské knihovny #9

Ano čtete správně, opět jsem byla v knihovně. Původně jsem si šla jen vyzvednout rezervaci, aby mi zase neutekla. (Jako všechny předešlé) - Důvod? Měla jsem u zasílání upozornění nastavený email, který už nějaký ten rok nepoužívám... a hlavně že jsem se divila, proč mi nechodí upozornění, že knihu mám v knihovně připravenou... A takhle jsem se to dozvěděla vždycky, když jsem přišla do knihovny a platila jsem poplatek za knihu, kterou jsem stejně nedostala :D 

Takže jsem jim do kasičky přispěla desítkami korun jen tak pro nic za nic.

Jenže jak jsem si zašla pro rezervaci, zahlédla jsem v poličce "Dnes vrácené knihy" spooouusty knížek, které jsem si už chtěla dlouho přečíst... takže si dovedete představit jak to zase dopadlo.


První kniha, která mi skončila v náručí byla "OTKA" neboli "Ošklivá, tlustá kamarádka" od Kody Keplinger. Tuhle knihu jsem si původně chtěla i pořídit, ale samozřejmě jsem se k tomu nedostala... No a když jsem ji najednou uviděla na poličce, řekla jsem si, že aspoň nebudu utrácet a přečtu si ji takhle.


Druhou knihou se stala "První dojmy" od Charlie Lovett. I tuhle knihu jsem si chtěla pořizovat, jenže když na mě opět vykoukla z poličky... no prostě jsem neodolala a nakonec také skončila u mě v náručí.


Třetí vyvolenou knihou se stala "Ross Poldark: Návrat domů" od Winstona Grahama. Tuhle knihu jsem si už pořizovat nechtěla, ale moc jsem si ji chtěla přečíst, protože jsem na ni četla jenom pozitivní recenze a neskutečně mě příběh Rosse láká! *.* Tak jen doufám, že nebudu zklamaná:-)


Poslední knihou, je kniha, kterou jsem měla zarezervovanou. 
"Zrcadlení" od A. G. Howardové. 
Čekala jsem na ni asi něco přes měsíc, ale jsem ráda, že jsem se dočkala, jelikož jsem si sérii kvůli poslednímu dílu nechtěla kupovat, když už se mi poštěstilo si přečíst dva díly z knihovny. 
A opět krásná obálka *.* Krásně červená s červeným písmem. Nádhera.  


Po téhle kupce knížek jsem si řekla, že do knihovny už opravdu nepáchnu. Tedy aspoň do doby než všechno nepřečtu! No ale znáte to...
Už abych se přestěhovala a neměla knihovnu u nosu hhh :D

Četli jste některou z knih? Nebo se na některou z nich chystáte? :-)

S pozdravem Mrs. Jungová!

6 komentářů:

  1. Otku jsem si zrovna o víkendu pořídila, vypadá to na pěknou oddychovku :-) A k Šepotání jsem se neustále nedostala, takže ani další díly zatím nemusím plánovat :D :) Jsem ostuda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsi ostudaa, to neříkej. Přeci jen není možné přečíst hned všechno co se člověku líbí. A až si na sérii uděláš čas budu se moc těšit na tvůj názor:)

      Vymazat
  2. To musela být hodně výhodná návštěva, samé krásné přírůstky :) Sice jsem z nich nic nečetla, ale minimálně na OTKU se chystám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Poldark je dokonalý!!!! :3
    OTKU si plánuji koupit už dlouhoo, protože jsem viděla film a do toho jsem se zamilovala. Sice vím, že kniha je úplně jiná, ale tak.... :D
    Pěkné čtení! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hned po Zrcadleni mam v planu se do Poldarka pustit :3 uz se nemuzu dockat!
      Jinak samozrejme i na Otku se tesim, no vlastne na vsechny knizky xD tak snad je stihnu vsechny precist nez si je nekdo zarezervuje:)

      Vymazat
  4. Otku jsem četla v angličtině, ještě než u nás vyšla. Není špatná.:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^