středa 22. května 2019

UNBOXING #40

Jen tak ze zajímavosti, zrovna dnes mě napadlo se podívat, kdy byl zveřejněn první unboxing na tomhle blogu a vyskočilo mi datum 7. července 2015 (na blog jsem začala přispívat v roce 2013), což mi připomíná, že mému blogu táhne na 6 let, což je neuvěřitelné. Jelikož byl blog založen někdy okolo mých narozenin, tak mám v plánu vám sem dát takový článek s ohlédnutím 6 let zpět. :-)

Teď už ale pojďme na unboxing.

První dvě knihy jsou z balíčku, který mi došel už před nějakou dobou. Objednávala jsem je v rámci slevy na Knihy Dobrovský. První dojmy mě vyšli na 29kč a Metoda 15/33 na krásných 17kč. :-)



Zbylé čtyři knihy mi dorazily tento týden. Jelikož jsem dostala nějaké bonusy v práci, tak jsem se rozhodla udělat si malou radost a proč ne zrovna knihami. :) Koupila jsem si tedy Remade od Alexe Scarrowa. Tahle kniha je blogery velmi vychvalovaná. Nemám od ní velká očekávání, chci se nechat překvapit, ale velmi se na ni těším. :)


 Tuhle knihu jsem si hlavně koupila díky Šárce z Deník jedné knihomolky, která mi řekla, že tohle je kniha přesně pro mě. Tak uvidíme. Každopádně se velmi těším, protože anotace zní úžasně a recenze Šárky mě na ni také velmi nalákala.


 Na Světě knihy byla na tuhle knihu velmi dobře zpracována video upoutávka. Hlavně ta mě na tuhle knihu nalákala. No a proto je nyní v mé knihovničce. :)


A nakonec je tu hlavní věc, díky které tahle objednávka vůbec vznikla a to je encyklodepie Marvel Studio. Tak nějak jsem očekávala, že bude kniha trochu větší. Překvapilo mě, že to je taková útlá knížečka a hlavně i velikostně je velmi malá. Aspoň na můj vkus.


Četli jste některou ze zmíněných knih? :-)

S pozdravem
Mrs. Jungová!

10 komentářů:

  1. Zajímavě vyhlížející knížky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Knihy vypadají dobře, hlavně První dojmy mě zaujaly. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadají pěkně. :) Jinak k encyklopedii Marvel Studios jsem též slyšela úplně stejné názory.

    OdpovědětVymazat
  4. Mrchožrouta jsem nedávno dočetla a pecka, neskutečně mě bavil. Za sebe rozhodně doporučuju :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také se budu přidávat k doporučení, velmi se mi líbil. :))

      Vymazat
  5. jojo, Metodu jsem si taky brala
    a ten Marvel me taky laka, i kdyz je mi jasne, ze to ma par stranek a bude to hodne kacek... ale kdyz uz ji mas, pockam si na recenzi :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marvel vyšel něco přes 300kč, teď si nepamatuji přesně, ale na to jak je to maličké, bych to ocenila jinou částkou. :D Recenze určitě bude, ale momentálně si ji půjčil brácha. :)

      Vymazat
  6. Žádnou jsem nečetla ani jsem o ní neslyšela, ale to už mě nepřekvapuje. :D
    Gratuluji k jubileu. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^