neděle 17. února 2019

Ohlédnutí za týdnem [11.-17.2.2019] #2

Ráda bych řekla, že jsem se během týdne uzdravila a že jsem se akčně vrhla do cvičení. Měla jsem v plánu se pustit do nového měsíce výzvy od Péti Elblové. Dále jsem chtěla přečíst aspoň 3 knihy, jelikož jsem si vybrala pěkné YA jednohubky. Jak to ale dopadlo?


Jeden velký omyl. Všechno zůstalo při starým. Nemoc se mě držela i po zbytek týdne. Musela jsem tedy do lékárny pro další zásoby coldrexu, vitaminu C a sirupu na kašel. Nechtěla bych to zakřiknout, ale musím říct, že se konečně cítím o mnoho lépe a opět tajně doufám, že od poloviny týdne se konečně na cvičení vrhnu, abych dohnala co jsem zameškala.

Od pondělí do čtvrtka jsem statečně bojovala v práci, kde jsem pomalu přícházela o hlas. Nakonec jsem to vzdala a zůstala v pátek doma. Myslím, že mi hlasivky poděkovaly. Konečně můžu mluvit, už nemám tolik ucpaný nos a mohu se nadechnout bez toho aniž bych se dávivě dusila. Pro příště jsem se ponaučila a i když vím, že bych se doma nudila, raději příště zůstanu doma.

Když jsem se v práci s nemocí trápila, vzpomněla jsem si, jak jsem dva týdny zpátky ve sprše omdlela a mohla jsem být ráda za to, že mi přítel zachránil hlavu a jen jsem si narazila záda a nohu. Jinak by to mohlo dopadnout hodně špatně. Už jen to jsem měla brát jako signál, že bych měla zůstat doma, jenže to bych nebyla já, kdybych nešla prostě do práce...


Ve čtvrtek bylo sv. Valentýna. Nějak extra jej s přítelem neslavíme, ale řekla jsem si, že nám koupím něco dobrého na mlsání. Vyhrál to tedy jahodový dort, který byl luxusní. Bohužel, žádnou pěknou fotku dortu už nemám. Na druhou stranu se mi ale podařilo vyfotit přítele s Bety, kteří mi donesli velké srdíčko s čokoládovými bonbónky. Mňam!


V pátek jsem nakonec odjela z bytu domů na barák, kde jsem se snažila nemoc vyležet. Společnost při léčení mě dělala Rousí s Bety (která se mnou z bytu také cestovala, jelikož rodiče od přítele nemají rádi zvířata - z toho důvodu většinou cestujeme spolu). Celý víkend jsem trávila v posteli a koukala na filmy co jeli v televizi. Na čtení jsem neměla vůbec chuť. Během čtyř dnů se mi podařilo přečíst dohromady 50 stránek. Což je docela ostuda, ale bohužel mi dělalo problém soustředění. Během týdne jsem přečetla P.S. Líbíš se mi od Kasie West, kterou se mi podařilo dočíst ve čtvrtek. Hned na to jsem chtěla rozečíst Prokletou krev od Ange, ale do dnes jsem z ní přečetla pouze 30 stránek. Není to tím, že by se mi kniha nelíbila, ale číst se mi nechtělo. Doufám, že od příštího týdne už to bude s čtením lepší. :-)

Každopádně, během příštího týdne můžete čekat recenzi na P.S. Líbíš se mi. Na IG také můžete sledovat, jak se mi líbí Prokletá krev a zda i na ni budete moci čekat recenzi. Pokud mě na IG ještě nesledujete a zajímal by vás čtecí update nebo co zrovna ve svých volných chvílích dělám, můj účet najdete pod názvem @mrs.jungova.
 

A na konec tu mám pro vás na pobavení dvě perličky z práce. :-)

Perličky z práce

 

č. 1
Klient: "Já potřebuji uhradit fakturu slečno, takže diktuju... ehm... doprdele já nic nevidím... a jeje já si vzal špatný brýle..."
Operátorka: "V pořádku, zajděte si pro jiné brýle, já počkám..."
Klient: "Vám teda řeknu, mám pěkně nahovno den. Jsem si dneska propíchl nohu hřebíkem, teď brýle..."

č.2
Klient: "Slečno, já mám v čísle účtu pomlčku a když mi sociálka chce poslat platbu, pořád mi volají, ať tam tu pomlčku nepíšu..."
Operátorka: "No ve vašem případě se tam psát nemusí, vy tu pomlčku máte až na konci, takže ji uvádět nemusíte..."
Klient: "Ale já tam tu pomlčku chci psát. Je to moje pomlčka, mám ji ve smlouvě!"
Operátorka: "Tak pokud je to vaše pomlčka, tak si ji tam nechce a oni ať ji tam nepíšou."
Klient: "Hned jim to jdu napsat hajzlíkům... moje pomlčka... naschle."

Jak jste se měli v průběhu týdne vy? Co zajímavého jste přečetli? :-)


S pozdravem
Mrs. Jungová!

7 komentářů:

  1. Tak ty perličky z práce mě pobavily :) A jinak přeji at se brzy cítíš lépe a jsi opět nabitá energií, i do toho čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, po tomhle týdnu tu mám už další v zásobě, které mám v plánu také zveřejnit. :))
      A děkuji, musím říct, že teď už jsem na tom s energií lépe. Cvičení pořád nic, ale ke čtení už se pomalu dostávám :D :)

      Vymazat
  2. Mrzí mě, že jsi byla nemocná, ono se to teď asi nevyhne nikomu, já už si své taky prodělala. Tak snad to zdraví teď už vydrží. :) A jahodový dort zní skvěle, my si s přítelem udělali pudink a slaný štrůdl. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Vlasti. :) A pudink a štrůdl musel být určitě také výborný. :-)

      Vymazat
  3. Přeju ti, aby se ti brzy navrátila energie a hlavně abys byla zdravá. :) Jinak ty perličky z práce jsou fakt dobré. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :) Už se cítím o hodně lépe, tak doufám, že už to bude jen lepší. ^^ A na příště mám zase další perličky. :)

      Vymazat
  4. Taky mívám krize a za den dám třeba jen deset stránek. Nebo žádnou... :-D Perličky z práce jsou luxusní :-P

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^