neděle 17. září 2017

Jaké knihy jsem přečetla o "prázdninách"?


Dnes jsem celý den přemýšlela, co bych si pro vás nachystala za článek, aby to tu nebylo pusté jak na sahaře. A napadlo mě napsat článek "Jaké knihy jsem přečetla o prázdninách". Mé prázdniny začaly zhruba v červnu, jelikož zkouškové jsem zvládla trochu předčasně. Takže budu počítat knihy od června do srpna. Na konci si také sečteme, kolik jsem jich celkově za ty tři měsíce přečetla, která kniha podle mě byla nejlepší, která nejhorší a jaká obálka byla za tyhle tři měsíce TOP

Tak jdeme na to! :-)



 V červnu jsem přečetla celkem 5 knih. A musím říct, že se v tomhle měsíci nacházela jedna kniha, kterou jsem měla v plánu určit jako tu "nehorší" knihu za prázdniny, ale.... nakonec se tu objevila ještě jedna kniha, které ji předčila na plné čáře. Ale o té až poději.

Počet přečtených stran za měsíc: 1 592 stran
Počet přečtených knih:




V červenci jsem opět přečetla pět knih. Popravdě si teď říkám, že jsem jich mohla stihnout přeci jen více, ale když se ohlédnu za tím že jsem většinu času trávila v práci a nebo venku v bazéně, jelikož bylo nádherné počasí, je to pochopitelné.
Ale i tak jsem ráda za takové skóre. Zatím nám to tedy dává 10 knih, což je krása. (aspoň na mé poměry).
V červenci se mi podařilo přečíst opravdu skvělé kousky a nenašla se zde ani jedna kniha, která by se mi vysloveně nelíbila. Všechny příběhy byly opravdu skvělé!

Počet přečtených stran za měsíc: 1 500 stran
Počet přečtených knih: 5



 


 A nakonec tu máme srpen. Tenhle měsíc byl ze všech asi nejlepší, podařilo se i přečíst celkem sedm knih. Což byl za prázdniny můj rekord. Naposledy jsem tolik knih za měsíc přečetla květnu (ano přesně v době, když jsem byla doma a měla se učit na zkoušky. A kupodivu jsem všechny bravurně zvládla u kdy jsem se věnovala většinou čtení knížek :D). 

V srpnu se nenachází žádná kniha, která by mě extra zklamala, až tedy na jednu knihu, od které jsem očekávala trochu víc, než se mi dostalo. Byla to kniha "Projekt 1WTC". Na tu knihu jsem se hodně těšila, ale nakonec ve mě ani žádný extra dojem nevyvolala. - ale ani tak tuhle knihu nemám v plánu zařadit mezi tu nejhorší přečtenou knihu za prázdniny.

Počet přečtených stránek za měsíc: 2 134 stran
Počet přečtených knih: 7


 


 Mám tu ještě malý dodatek ke knize, kterou bych ráda zařadila do "nejhorší kniha přečtená za prázdniny". Kniha se nachází v seznamu v měsíci zíří, jelikož mé prázdniny trvají do dnes. A já tuhle knihu dočetla tenhle pátek. Takže ji tedy ještě řadím do knih, přečtených o prázdninách. 

Nechtěla jsem v tom dělat velký zmatek, proto jsem do prázdnin započítala knihy pouze do srpna a zbylé dvě knihy, přečtené v září, jsem vynechala. Avšak i tak tu mám ze září jednu knihu, která zde musí být jmenována.

Počet přečtených knih za prázdniny: 17
Celkový počet přečtených stran: 5 226 stran
Nejlepší kniha za prázdniny: Erebos
Nejkrásnější obálka za prázdniny: Falešný polibek
Nejhorší kniha za prázdniny: Tisíc polibků

A kolik knih jste za vaše prázdniny přečetli vy? Jaká kniha byla nejlepší z těch co jste četli a jaká nejhorší? Určitě se mi pochlubte do komentářů, třeba načerpám inspiraci na další měsíce. :-)

S pozdravem Mrs. Jungová!

3 komentáře:

  1. Jééé to je super! :) Já za prázdniny přečetla jen dvě knížky, protože jsem prázdniny téměř neměla - skončila jsem jednu VŠ a zařizovala si vše potřebné, abych mohla rozjet vlastní podnikání, do toho jsme se s přítelem stěhovali do vlastního společného bytu a fakt to nebylo vůbec jednoduché. No a teď v září začínám druhou VŠ, naštěstí jsem se už dostala do fáze, kdy mám klid, a čtu teď jak drak a snad se mi povede dohnat ten můj čtenářský deficit, protože tyhle prázdniny byly pro mě fakt kritické :/.
    Můj knižní blog: marbetwood.blogspot.cz
    Můj esoterický blog: fellienm.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom případě to chápu a navíc aspoň sis užila dobrodrůžo při stěhování. A teda doufám, že se ti bude v podnikání dařit a samozřejmě i na druhé VŠ. ^^
      A věřím, že se ti určitě podaří dohnat čtenářský deficit. Navíc teď vyšlo hodně super knížek, tak je i co číst. :))

      Vymazat
  2. To je dobrý seznam, měla jsi bohaté a pestré léto plné krásných knížek. Tak snad takové budou alespoň z části i všechny ostatní měsíce. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^