úterý 4. dubna 2017

Knižní výpis: BŘEZEN 2017


Přijde mi to jako včera, co jsem psala Knižní výpis za měsíc únor a už tady máme březen! Tentokrát mohu říci, že jsem se přeci jen trochu polepšila a podařilo se mi přečíst čtyři knihy + jednu jsem si rozečetla.


Měsíc březen jsem započala knihou "Všem klukům, které jsem milovala" od Jenny Hanové. Původně jsem pro vás měla nachystanou i recenzi, ale jak vidíte, nakonec se na blogu neobjevila. Napsanou jsem ji měla, ale když člověk má stránky bloggeru otevřené na dvou laptopech, na jednom píše recenzi a druhý má jen tak otevřený... kdo by kdy čekal, že když se recenze uloží na druhém laptopu na tom prvním najednou zmizne? Takové záhady se mi dějí pořád... každopádně k znovu napsání jsem se zatím nedostala a do budoucna jsem se poučila, že vždy budu v jeden čas používat na blogger pouze jeden laptop.

Abych se vrátila ke knize... upřímně jsem z ní byla nadšená. Nečekala jsem, že mě Jenny tak mile překvapí. Příběh se četl rychle a občas i pobavil. A určitě si ráda přečtu i díl druhý, ke kterému se snad také brzy dostanu :-)


Tenhle měsíc jsem měla chuť na dívčí romány a tak jsem v nich také pokračovala. Další knihou byla "Můj život u sousedů" od Huntley Fitzpatrick. Chvíli mi trvalo než jsem se do knihy začetla, ale nakonec se podařilo a příběh jsem si 100% užila! :-) Byl to opravdu krásný, oddehový příběh, který se akorát hodil k tomu, abych dokázala hodit všechny starosti za hlavu a jen relaxovala.
Kdo se ještě ke knize nedostal, určitě doporučuji!:)







Zbylé dvě knihy byly formou komiksu. "Úsměv" a "Ségry" od Rainy Telgemeierové. Byla jsem si vědoma, že to bude jednoduché čtení, a i když jsou knihy spíše pro mladší publikum, musím říct, že zaujaly i mě. Přeci jen každý má v sobě ještě kousek z toho dítěte, kterým jsme byli. Opravdu jsem ráda, že jsem se ke knihám dostala a rozhodně toho nelituju.
Pokud tedy máte rádi knihy v podobně komiksu, určitě neváhejte a pusťte se do nich:-) A pokud stále váháte, můžete si zde přečíst recenzi na oba díly.



Ke koci měsíce jsem si stihla rozečíst ještě jednu knihu a to "Zbožňuju Paříž" od Lindsey Kelkové. V angličtině jsem kdysi dávno přečetla první díl "Zbožňuju New York" a konečně jsem se po dlouhé době dostala ke druhému dílu. Na tuhle knihu mám určitě v plánu napsat recenzi a tak zatím prozradím jen to, že zatím se kniha vyvíjí velice dobře a doufám, že to tak vydrží až do konce.

A kolik knih jste za měsíc březen přečetli vy? :-)

S pozdravem Mrs. Jungová!

4 komentáře:

  1. Zajímavé knihy :) Nečetla jsem tedy ani jednu, ale jsem moc ráda, že Tobě se tak líbily :) Já v březnu přečetla tři knihy a jednu rozečetla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Můj život u sousedů jsem četla a moc se mi to líbilo :) S další knihou od autorky to byl ale problém :/
    Všem klukům, které jsem milovala čtu v mobilu když mám náhodou volný čas a nemám knihu při ruce a je to super :)
    Měj se hezky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si právě rozečetla ještě "čemu jsem věřila", ale bohužel nakonec knížka zůstala rozečtená, protože mě tolik nezaujala :/ Ale kdo ví, třeba se k ní ještě někdy vrátím.)

      Vymazat
  3. Zajímavé kousky! :) Ani jeden z nich jsem nečetla, ale už jsem na ně narazila :) Ať je příští měsíc ještě lepší!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^