středa 16. března 2016

Unboxing #6


Po delší době tady máme další unboxing, tentokrát mi přišla pouze jedna kniha. Byla očekávaná, takže žádné překvapení, ale i tak moc potěšila! :)
Určitě nejsem jediná, koho kniha zaujala a kdo si ji pořídil (ať už elektronicky nebo klasickou knihu). V soutěži jsem vyhrála kupón na tuhle knihu, tak už mi to nakonec nedalo a rozhodla jsem si ji hned pořídit:)


Možná už někdo uhodl, že by to mohla být kniha Urban Games od A.T. Jurasek. Je to docela dost známý booktuber a rozhodl se napsat a rovnou i vydat knihu na své vlastní náklady. Čímž ho docela dost obdivuji. Měla jsem čest si přečíst pár stránek knihy jako ukázku a stačilo mi to k přesvědčení, že bych ji chtěla mít doma a přečíst si ji celou.

Četla jsem, že hodně lidí ji srovnává s Hunger Games, já knihu nečetla a viděla jen dva díly, které mě nijak neoslovily, takže tady moc srovnání dělat nemůžu a ani nechci. I když ten podobný koncept tu nastíněný je.



Zlákala vás taky Juraskova kniha? Popřípadě, četli jste ji už? A pokud ano, máte na ni kladný nebo spíše záporný názor? Budu ráda když se podělíte o pocity z knihy do komentáře :)

S pozdravem Mrs. Jungová!

3 komentáře:

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^