středa 26. prosince 2018

Vánoce 2018 - knižní i neknižní potěšení

S Rousinkou a ostatním zvířecím osazenstvem (Ený a Batmanem) doufáme, že jste si štědrovečerní večeři nebo spíše žranici užili! My dnes a zítra budeme dojídat zbytky a samozřejmě ujídat cukroví při pohádkách.

Včerejší večer u nás probíhal kupodivu poklidně. Poprvé za existenci v našem domečku (3 roky) jsme zapálili krb a tak bylo pondělí ještě krásnější. Nebudu lhát, nejvíce jsem se těšila na rozdávání dárečků, ale to jen kvůli tomu, že jsem měla pro bráchu a mamku spoustu překvapení. Bráchu jsem obdarovala funko pop figurkou Aquamana, tričkem jeho oblíbené skupiny, komiksem Overwatch, polštářem donutu, skleničkami Game of thrones a grafickými romány Game of Thrones. :-)

Vtipné bylo, že jsme se s bráchou trefili a oba koupili něco na motivy Overwatch. Komiks se mu moc líbil a já od něj dostala tričko se sprejovým potiskem postavy D.VA.

Když už jsem u těch neknižních dárečků, dostala jsem také roztomilou misku na lupínky se sovičkami od mamky a dvě poukázky do Aquaparku v Olomouci společně s wellness zónou. Takže po novém roce si s přítelem uděláme další výlet. :-)
Dále jsem dostala parfém Lavin Paris (můj nejoblíbenější!) a umělecké pastelky Polycolor (takže teď už Vám sem konečně budu moci dávat slibované články s omalovánkami Selekce). No a teď už mi zbývá vám ukázat knižní dárečky. :-)



Bylo pro mě velkým překvapením, když jsem dostala do rukou velkou těžkou krabici s knihami. Sice jsem dávala bráchovi seznam, co bych si opravdu přála, ale i tak jsem byla překvapená, co za knihy jsem tam našla. Z dlouhého seznamu vybral celkem 7 knih + 1 je od kamarádky.

Jako první tu mám knihu, kterou jsem dostala od kamarádky "Láska a jiná vykolejení" od Leah Konenové a musím říct, že vybrala přesně tu pravou! Jelikož se jedná o zimní romanci, zařazuji jej do knih, které bych ráda přečetla během svátků. ^_^


A teď už knihy, které jsem našla ve velké krabici. Jako první jsem odtud vytáhla knihu "Život po tobě", druhé pokračování knihy Než jsem tě poznala.


Po přečtení Čokoládové průšvihu jsem uviděla na internetu novou knihu od Petry Hulsmanové a samozřejmě se objevila na mém seznamu a v krabici jsem ji také našla ^_^ - "Život udeří, kam se mu zachce".


Poté se tam nacházela kniha, která konečně doplní mou trilogii a tou je "Mafiosa" od Catherine Doyle ^_^. Konečně se dozvím, jak to celé dopadne.


Další knihou byla tak trochu netradiční bichle "Proč máma pije" od Gill Sims neboli deník vyčerpané matky. Na tuhle knihu jsem zvědavá už hodně dlouho a doufám, že se k ní brzy dostanu. :)


Tak tu mám dvě knihy z edice Omega, které nejsou recenzními výtisky. Říkala jsem si, že bych si o tyhle dvě knihy napsala, ale potom co mi stále nedorazili 2 knihy, které očekávám... jsem si řekla, že do konce roku je nebudu uhánět a třeba po novém roce se zeptám. Každopádně to dle mého názoru na ně háže tak trochu špatné světlo, protože takovou komunikaci jsem si s nimi opravdu nepředstavovala a mrzí mě to. :/ Hlavně z toho důvodu, že jsem si jejich knihy oblíbila a ráda k nim psala recenze.

A jaké dvě knihy to jsou? Je to "Vermontské psycho" od Jennifer McMahon, která napsala i Zimní lidé. ZDE si můžete přečíst recenzi. :) A druhou knihou je "Sběratel trofejí" od Sarah Flint, od které u nás vyšla kniha Maminčin mazánek a i na tu si ZDE můžete přečíst recenzi.



A poslední knihou, která se nacházela v krabici, byla "Šelma" od Andrewa Mayne, letošní novinka, kterou Penny and book velmi vychvalovala a musím říct, že se na ni už teď neskutečně těším! :-)


A to je z letošní nadílky vše. S přítelem jsme si dárky ještě nedávali jelikož jsme oba u rodin a řekli jsme si, že si potom uděláme naše Vánoce. :-)

Co jste našli pod stromečkem vy? :-)
Četli jste nekterou z výše uvedených knih? 

S pozdravem
Mrs. Jungová!

18 komentářů:

  1. Tak Šelmu ti závidím, také jsem si ji přála... Každopádně, ať se ti hezky čte a těším se pak na tvou recenzi. Třeba si ji pak pořídím XD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Šelmu se hodně těším, doufám, že nebudu zklamaná :)

      Vymazat
  2. Já dostala převážně Lindsey Kelk, kterou jsem brala v LK, dále Sophie Kinsellu, nebo od bráchy Kříďáka, na toho se hodně těším.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kříďáka mám také doma, ale ještě jsem se k němu nedostala. Tak snad se nám bude líbit ^^

      Vymazat
  3. Teda! Slyšela jsem, že Šelma a Proč máma pije jsou prý výborné. Já příteli také dávala merch z Overwatche a to přívěšek Mei ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem o tom slyšela, tak snad se mi budou také líbit ^^ a myslím, že jsi vybrala skvělý dárek pro přítele! :)

      Vymazat
  4. Krásné přírůstky, musely to být nádherné Vánoce. :) Tu knížku "Proč máma pije" jsem původně chtěla koupit mámě, ale nakonec jsem jí koupila přímo víno. :D
    Jinak já dostala Bubny podzimu, Vegetariánku, ilustrovaný Kámen mudrců a pár dalších knižních věcí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. víno byla určitě skvělá volba! :D Třeba jí koupíš knihu někdy příště, te´d si aspoň pochutná na něčem dobrém! :)
      Ilustrovaný kámen mudrců je skvělý! ^^

      Vymazat
  5. Zajímavý a jistě kvalitní výběr čtiva :)
    Tak přeji mnoho krásných chvilek strávených s novými přírůstky :)

    OdpovědětVymazat
  6. To jsi obdržela velmi pěkné knihy. Tak ať tě pořádně baví. :)
    Já obdržela Růženky, Obsluhoval jsem anglického krále a komplet Harryho Pottera. Takže to vidím na skvělý rereading. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsi dostala skvělé knihy ^^ Harryho lehce závidím:))

      Vymazat
  7. Moc pěkné nové kousky :) Tolik knížek :) Na Šelmu se těš, mě se moc líbila- spíše jsem byla doslova nadšená :) Hezké čtení přeji :)

    OdpovědětVymazat
  8. Výborný výber, sú to naozaj skvelé knižky. :) Pár z nich sa mi už do rúk dostalo a zbytok by som si veľmi rada prečítala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad se i ke zbytku knih dostaneš a doufám, že se ti pak i budou líbit ^^

      Vymazat
  9. krasna hromadka knize, tak at se libi :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to jsi musela být asi moc hodná, že Ti Ježíšek nadělil tolik knih :-) Já jsem na tom byla podobně, celkem jsem pod stromečkem našla osm knih. To mi připomíná, že bych asi taky mohla sepsat nějaký článek, že? :-D
    Šelma zaujala i mne, četla jsem tedy pochvalné i negativní názory, tak se knize asi nejspíš podívám na zoubek sama :-D
    Přeju hezké čtení, snad budeš s knihami spokojená :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^