středa 25. července 2018

UNBOXING #30


V pondělí na mě čekalo velmi milé překvapení v podobě knižního balíčku. Minulý týden v pátek jsem si pořizovala jednu knihu, na kterou jsem velkou náhodou narazila na jednom bazaru a řekla jsem si, že ji prostě musím mít! :-)



Nestihla jsem vyfotit zabalený balíček, jelikož jsem se na knihu tak těšila, že jsem ji po práci hned rozbalila a úplně zapomněla na unboxingovou dokumentaci. 

Každopádně, jak můžete vidět na obrázku níže, jedná se o knihu od Aleny Mornštajnové - Slepá mapa. Je to opět kniha z válečného období. Po Haně jsem se do stylu psaní autorky naprosto zamilovala a doufám, že mě tedy nakonec nezklame. 


Jsem opravdu ráda, že jsem na knihu narazila a že aspoň ji mohu mít ve fyzické podobě doma v knihovně a ne pouze ve čtečce. Kdyby někdo prodával knihu Hana, tak se mi klidně ozvěte, ráda bych si ji taky pořídila do sbírky:-)

To už je pro dnešní krátký článek vše. Určitě mi dejte vědět do komentářů jestli jste Slepou mapu četli nebo jestli se na ní chystáte nebo jste od Alenky četli jinou knihu. Za vaši odezvu budu moc ráda:-)

S pozdravem
Mrs. Jungová

4 komentáře:

  1. Ke knize gratuluju. :) Já od autorky četla jen tuhle, takže nemám srovnání, ale byla jsem z ní nadšená. Jsem si jistá, že se ti bude líbit. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Knihy od této autorky mě lákají už delší dobu. Musím se po nich co nejdříve poohlédnout. Ať se líbí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji knihu Hana, ta je naprosto úžasná, další knihy zatím nemůžu posoudit ^^

      Vymazat
  3. Od téhle autorky jsem četla Hanu a ráda bych si přečetla i její další knížky. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^