sobota 3. června 2017

Knižní výzva 2017 - 22 knih Přečteno


Prázdniny jsou v plném proudu a tím i více času na čtení. Sice mě čekají opět pracovní prázdniny, ale vše se dá naplánovat tak abych si vždy na čtení čas udělala, zejména při opalování na zahrádce.

Teď už ale zpět z výzvě. Ještě před dvěma měsíci to s ní vypadalo velice bledě, ale tenhle měsíc jsem měla hodně čtecí a přečetla 9 knih. Tím se mi podařilo dostat skoro k polovině Knižní výzvy a už mi tedy zbývá jen 23 knih. Při troše štěstí bych knižní výzvu navýšila a pokořila tak i svůj roční rekord, jelikož jsem zatím nepřečetla za rok více jak 50-55 knih. 

Ten kdo můj blog nesledoval tak často, níže můžete vidět jaké knihy jsem doposud stihla přečíst.


 










Četli jste v tomhle roce některou z nich? :-)

3 komentáře:

  1. Daří se ti skvěle! Já moc netuším, kolik knih jsem přečetla, ale nevedu si zrovna nejlíp :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, já zatím žádnou čtecí výzvu nemám, ale je to moc dobrý nápad. Jen mám někdy problém se některou knihou prokousat :-( něco zhltnu hned, něco mi trvá déle, ale vždycky knížku dočtu. Sem tam si prostě vyberu něco co mi úplně nesedne... Ještě, že existují blogy jako ten tvůj :-) Chystám se na Cizinku a Panicové, to mě z tvého výběru zaujalo nejvíc. Musím si začít psát To Read List

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Popravdě občas mám stejný problém, někdy si také vyberu knihu která mi nesedne a hodně dlouho mi trvá než se prokoušu až na konec :/
      Naštěstí tenhle měsíc (květen), se mi podařilo narazit na knihy, které byly všechny super a skvěle se četli a spíše mi to tedy brzdilo zkouškové.
      Cizinka byla super! Tu rozhodně doporučuji. A Panicové, to bych brala trochu s rezervou, ale pokud od začátku od toho nebudeš moc očekávat, tak nebudeš zklamaná :))

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^