úterý 27. prosince 2016

Vánoční nadílka 2016

Štědrý den je za námi, rozbalování dárečků také. Všichni knihomolové se už určitě pustili do knih, které dostali na Vánoce nebo dočítají rozečtené knihy, aby se mohli pustit do těch nových.

Mě se pod stromečkem objevil druhý díl Harryho Pottera a Kámen mudrců - ilustrovaná verze, do které jsem se nakonec po večerech pustila . Dále na mě vykoukla kniha "Sůl moře" od Ruty Sepetysové, na kterou se už opravdu hodně těším :) A jako poslední knihou byla "První konec" od Lauren Jamesové. 

Tohle ale nejsou jediné dárečky, co se mi pod stromečkem objevily. Ale abych zmínila hlavně ty knížní, tak jsem ještě dostala jeden skvělý polštář, který mi kamarádka nechala udělat. A jako poslední, neknižní dárek, jsem dostala od bratra tričko The Flash, ze kterého jsem měla opravdu velkou radost a už se těším jak jej budu nosit! :)

 

 Jak jste si také všimli, nestihla jsme přidat unboxing tokyotreat boxu, za což se omlouvám, ale kvůli tomu, že mě skolila nemoc, jsem neměla chuť ochutnat všechny sladkosti a nemohla bych na ně tak napsat i krátkou "recenzi". Ale snad se k tomu brzy dostanu.  

A co jste pod stromečkem objevili vy? Našli jste tam nějaký knižní dárek? Pokud ano tak jaký? Budu ráda když se pochlubíte do komentářů, třeba tak získám do budoucna inspiraci na další čtení :-)

S pozdravem Mrs. Jungová!

4 komentáře:

  1. Sůl moře mi nedávno dorazila od Martinusáků, tak se na knihu moc těším :)
    První konec mě docela dost láká, ale ještě uvidím :)
    Přeji krásné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  2. krasne veci!

    Pozyvam na luxusnu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné dárečky :) To se to bude číst :) A ten polštářek je naprosto úžasný :) to se kamarádce povedlo :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^