středa 22. června 2016

Návštěva Zlínské knihovny #8

Už jsem se nemohla dočkat, až se doma zbavím knihy "Jak stvořit dívku". Opravdu jsem se na ni už nemohla ani koukat a tak jsem opět vyrazila do knihovny, abych ji vrátila a ona se tak mohla slunit na poličce pro dalšího potencionálního zájemce (jestli vůbec nějaký bude, haha).

Tentokrát jsem vyrazila úplně naslepo. Už přes měsíc mám rezervaci na poslední díl Šepotání, ale bohužel čtenář který ji má, ji stále nevrací. Mmmm. 

Převážně jsem prohlížela pouze novinky a knihy které byly nedávno vráceny, protože zrovna ten den se mi moc nechtělo běhat mezi desítkami regálů.

A co jsem si nakonec vybrala?


Popravdě jsem ani nedoufala, že si něco odnesu, jelikož mi dlouho nepadlo nic do oka, ale nakonec jsem narazila na knihu "Řeky Londýna" od Petera Granta
Přiznám se, nečetla jsem žádnou recenzi na tuhle knihu, pouze anotaci, která vyzněla docela zajímavě a tak nakonec skončila v tašce.

U další poličky jsem si vzpomněla na slova kamarádky, která mi doporučovala, ať si půjčím nějakou knihu od Haruki Murakami. A mezi vrácenými knihami jsem nakonec narazila na "O čem mluvím, když mluvím o běhání". Na databázi knih to sice nemá žádné převratné hodnocení, ale podle anotace mě to upřímně docela zaujalo, tak se na ni hodně těším :-)


Třetí a zároveň poslední knihou se stala "Blaze" od Richarda Bachmana. Ani nevím jak mi tahle kniha skončila v rukou, asi díky zajímavé obálce. Nevím jak moc mě příběh o unesení dítěte z bohaté rodiny zaujme, ale tak uvidíme.


A to je pro dnešek vše a ke konci týdne se budete moci těšit na recenzi knihy "Dcera" od Kiera Cass. Po "Jak stvořit dívku" je pro mě tahle kniha jako pohlazení po duši. I když i tady mě jedna věc docela vytáčí, ale to až v recenzi:-)

PS: Doufám že si úžíváte pěkné slunečné dny! ^^


S pozdravem Mrs. Jungová!

5 komentářů:

  1. Pěkné úlovky, přeji, aby sis jejich čtení užila :) Měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super úlovky, Řeky Londýna mám doma a moc se na ně těším

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné úlovky :) Četla jsem jen Řeky Londýna a nebylo to špatné :) Tak hezké čtení a slunečné dny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a doufám, že se mi Řeky Londýna také budou líbit:) Tobě taky přeji pěkné slunečné dny ^^

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^