úterý 2. února 2016

Unboxing #5


Je to sotva pět dní, co jsem dělala unboxing a už tu máme druhý. Na konci měsíce jsem si objednávala dvě várky knížek. První várka byla od Albatrosmedia.cz a druhá z Knižního klubu, jelikož tam mé oči zahlédly poslední díl trilogie, které už mám doma a když jsem si jej chtěla pořizovat tak ho neměli na skladě ani u dodavatele. No nakonec se mi poštěstilo a přihodila jsem si k tomu ještě pár kousků, taktéž pokračování jiné série, kterou už mám doma :)

Tak se tedy pojďme podívat co jsme v tom balíčku vlastně měli.




Jako první se podíváme na knížky co mi přišly z knižního klubu. Máme tady Jiskru - druhý díl Vesmírné pouti od Amy Kathleen Ryan.


Pak nesmí samozřejmě chybět ani třetí díl, Plamen,  abych měla doma konečně celý komplet.


Jako další tu mám Do poklidné modři (závěrečný díl) od Veronica Rossi. Zatím mám za sebou první díl, který byl opravdu skvělý tak doufám, že druhý ani třetí díl mě nezklame :)


A pak tu mám konečně dlouhodobě očekávanou sérii od Darrena Shana - Sága Lartena Hroozleyho, kterou jsem si chtěla už dlouho pořídit, jenže záhadným způsobem se u nás v knihkupectví vůbec nenachází... jediné místo kde jsem na něj narazila bylo v Olomouci, jenže tam se jen tak nedostanu a tak jsem zvolila objednání a musím říct, že paperbacky mi vyhovují více jako hardback :3 Opravdu krásné obálky!





A nakonec pohled na všechny knihy.


Vlastníte taky některou z těchhle knih? Nebo jste nějakou četli? Nebo byste si chtěli přečíst? Klidně se podělte do komentářů :)

S pozdravem Mrs. Jungová!

1 komentář:

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^