pátek 15. ledna 2016

Zkouškové

 Všichni známe tohle období a ať už máte hodně písemek na střední, po novém roce, nebo na vás zpoza rohu vybafne zkouškové, u kterého si říkáte, že to bude pohodička a tři dny na naučení jednoho předmětu vám bude stačit... :D Zatím mám za sebou úspěšně první zkoušku, kterou jsem zvládla na první pokus, avšak včerejší ekonomika nedopadla zrovna tak, že bych zazářila jako slunce, ale polovina mi uznána byla, takže mě čeká ještě druhá půlka a to zkoušení z teorie, které už bude jen malá formalitka :D :-) A přesně za 3 dny poslední zkouška, na kterou jsem se začala učit včera večer, tak doufám, že mi to projde a kdyby ne, furt tu máme v záloze dva pokusy, na které se to určitě podaří.
A co by to bylo za učení bez zvířecích pomocníků? Pokaždé se někdo najde, kdo si k tobě lehne, nebo ti zaclání ve výhledu při učení a nebo ti rovnou aj notebook zalehne a ty si pak říkáš, fajn chtělo by to pauzu a to se ani nezačne člověk pořádně učit XD

Pak to chce k učení samozřejmě i dobrou výživu, které je naprosto nezbytná, protože učit se s prázdným žaludkem není zrovna to nejlepší. Moc bych to nepřeháněla s nějakými energetickými nápoji, které člověku stejně nepomůžou, tedy aspoň na mě zatím ani jeden nezabral a vždycky jsem vytuhla jako obvykle. Kdyby měl někdo nějaký typ, můžete doporučit.

Už se taky blíží datum, kdy právoplatně měsíc přebývám v novém městě a můžu si to tu zatím jen vynachválit. Krásné okolí a v noci při procházkách se psem se kochám moc pěkným výhledem na světélkující městečko ^^ což člověku vždycky dodá dobrou náladu.

Ohledně recenzí, mám v plánu napsat recenzi na Girl Online od Zoe Sug. Kupodivu mě mile překvapila, až na pár drobností, tak uvidím, kdy se dostanu k sepsání. Pokud vše dopadne dobře tak v pondělí večer by se tu zde mohla objevit :-)
Jsem taky ráda, že se mi před nahrnutím zkoušek podařilo přečíst 3 knížky a snažím se tak aspoň dobře držet knižní výzvy, kterou jsem si na tenhle rok dala.

Po dlouhé době jsem si obnovila účet na www.goodreads.com, takže kdo by chtěl může si mě zde přidat. ZDE

Také bych chtěla zmínit (doufám tedy, že jsou zde nějací fanoušci), že jsem se pustila do sledování nově vysílaného seriálu Shadowhunters, který si zatím dobře našlápl, tak snad bude i nadále pokračovat tak, že si to získá více a více fanoušků!

Na závěr Vám všem přeji ať se vám daří, jak ve škole, tak i v práci. Po novém roce je toho vždycky tolik, že člověk neví kam dřív skočit, ale trvá to jen chvilku tak to musíme všichni překonat! ^__^

S pozdravem Mrs. Jungová!

2 komentáře:

  1. Tak to gratuluji ke zkoušce a hodně štěstí u těch dalších :) Docela ti závidím :D Mě čeká ještě spousta zkoušek :) A na anatomii asi 3 dny stačit nebudou, takže se obávám, že až do konce února si moc knížek nepřečtu :D Na Shadowhunters se těším, doufám, že se jim seriál povedl :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^