pondělí 9. listopadu 2015

Knižní výpis - ŘÍJEN 2015

V měsíci říjen jsme přečetla pouze 3 knihy. Na výšce proběhl chaos v podobně testu z ekonomiky, který jsem nakonec s odřenýma ušima zvládla, ale ten druhý z jiného předmětu už bohužel ne... Možná jsem měla radši pro tenhle měsíc knížky odložit, ale prostě mi to nedalo. Znáte to :)

Jako první jsem se pustila do Cizinky od Diany Gabaldon. Nevěděla jsem co od knížky očekávat, možná jen to že hlavní hrdinka bude cestovat časem a dostane se o dvě stě let zpátky. To bylo jediné co jsem o příběhu věděla a nakonec jsem se do něj i začetla. Příběh mě svým kouzlem i napětím dostal a proto jsem se tenhle měsíc dostala k druhému pokračování, které mě ale ze začátku docela dost mate, ale snad se brzy vše vyjasní.

Dále jsem se vrhla na sérii Pokrevní pouta, první díl od Richelle Mead. Dlouho jsem váhala nad touhle sérií, jelikož jsem byla stále zvyklá na postavy VA a to, že by zde byli jiné hlavní postavy... bála jsem se že mi to nesedne, ale nakonec se to díky Adrianovi nestalo a knížka mi výborně sedla a rozhodně se chystám na další pokračování :)

Poslední knihou byla Škola dobra a zla. Na kterou jsem náhodou narazila v knihovně, jinak by se mi do rukou nedostala asi ještě hodně dlouho, dokud bych nepřiměla někoho aby mi ji koupil třeba na vánoce XD Z knížky jsem byla nadšená a rozhodně se taky chystám na další díl, jen co se opět uvolní v knihovně :)

2 komentáře:

  1. Mrzí mě, že jsi zkoušku nezvládla, ale naprosto chápu, že odložit knihy prostě nejde. :) Pokrevní pouta se mi moc líbila. Zlatá lilie je dokonce ještě lepší! A Škola dobra a zla bylo příjemné čtení s pohádkovou tématikou. Na druhý díl se brzy chystám. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se na zlatou lilii fakt těším, snad se k ní brzy dostanu ^^

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^