středa 28. října 2015

Podzimní knižní TAG

Když se nám to tu "podzimní" tak jsem rozhodla vyplnit ještě jeden TAG a to Podzimní a dovolila jsem si do něj i někoho "otagovat", ale komu by se opravdu nechtělo, nemusí jej dělat :)

1. Nejoblíbenější kniha, kterou jsi četla na podzim?
Minulý podzim jsem četla knížku "Dokonalý pár", ale nezařadila bych ji mezi oblíbenou, protože poslední díl téhle série mě už tak nebavil, že jsem ho ani nedočetla.
Tenhle rok jsem si na podzim rozečetla "Školu dobra a zla" a "Pokrevní pouta" (první díl už mám úspěšně za sebou). A je docela dost pravděpodobné, že zrovna Pokrevní pouta by mohla být má další oblíbená série :-)



2. Kniha která ti připomíná školu.
Asi Vampýrská akademie, jelikož jsem četla celou sérii převážně ve škole a navíc celé to prostředí se převážně odehrávala ve školním prostředí, když opomenu pokusy útěk a podobně.


3. Kniha jejíž obal připomíná podzim?
Nejvíce asi "Jablečný koláč naděje" od Sarah Moore Fitzgeraldové. A pak "Once Upon a Time -Bylo nebylo" od Odette Beaneové.


4. Tvůj nejoblíbenější hororový příběh?
Asi celkově celý příběh schovaný pod ságou Darrena Shana, který u mě stále vede a zatím jej nic nepředčilo.


5. Nejoblíbenější hororový film?
Nemám žádný oblíbený horor, protože se hororů bojím a koukám zásadně na každý jen jednou. Ale je tu jeden který jsem viděla snad 4 a to jen kvůli tomu, aby jej viděl i někdo další a protože se nechtěl nikdo dívat sám... Byl to film Lesní duch - novější verze. Ale rozhodně jej neřadím mezi oblíbené, spíše děsivé.

6. Film, který bude uveden do kin a na který se těšíte?
Nejvíce se těším na poslední díl Divergence, který ponese název Aliance. Dá se říct, že je to jediný film, na který se v dohledné době opravdu hodně těším, když nepočítám filmy, které jsou teď v kině a docela ráda bych si na ně zašla.


7. Kniha vydaná na podzim na kterou se nejvíc těšíte? 
Rozhodně se těším na "Kam jsi odešla" od Gayle Formanové. "Zůstaň se mnou" jsem dostala na minulé vánoce a knížka mě svým příběhem naprosto dostala a tak se těším na její ukončení.:)


8. Tři knihy, které si chceš přečíst letos na podzim?
Určitě poslední díl série L.A.Candy a dlouho očekávanou Islu a šťastné konce. A jako třetí výše zmíněnou "Kam jsi odešla".



9. Jaké knihy by jsi doporučila, na četbu na Halloween?
Když už by to mělo být něco strašidelnějšího tak bych asi zvolila "Asylum" od Madeleine Rouxové. Kniha je taktéž doplněno o nějaké ty "strašidelné" ilustrační fotky.


A ráda bych TAG předala dál Nessa Black :-)

3 komentáře:

  1. Pěkný tag a děkuju za nominaci!...:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ach Darren A VA! :D Prostě Team Dimitri ! :D Tééér, byl Lesní duch moc scary? Už se na něj chystám dlouho a pořád nějak nevím jestli jo nebo ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě byl, bála jsem se pokaždé když jsem se na to dívala :D poprvé to bylo ale nejhorší no, pak už jsme věděla kdy si zakrývat oči :D Ale rozhodně na to koukni, ale doporučuju né sama :D

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^