pondělí 30. ledna 2017

Knihy, které bych chtěla mít ve své knihovně

Jelikož teď opět nemám moc času na čtení knih, protože více méně jsem buď v práci nebo jsem ještě doháněla něco do školy (+ jsem navíc opět po delší době propadla The sims 4... což mě samozřejmě vůbec neomlouvá :D)... tak jsem si řekla, že aspoň zvěřejním takový malý článek o tom, jaké knižní novinky bych si ráda pořídila.
Myslím si, že na některých titulech se určitě shodneme, i když za zakoupení určitě stojí všechny knihy, které budou v článku zmíněny.

Dlouho jsem za knihy neutrácela, ale jelikož mám novou práci a konečně se mi vrátí nějaký ten příjem, budu si moci konečně nějakou tu knížní radost zase dovolit :-) Vánoce už pominuly a narozeniny a svátek je za opravdu hodně dlouho :D


Tak se tedy pojďme podívat na knihy, které bych chtěla mít ve své knihovničce :-)



Jako první bych chtěla zmínit Psí poslání, na které jsem se původně chystala do kina, ale jelikož film u nás promítají pouze s dabigem, tak jsem návštěvu kina zavrhla. Bohužel nejsem fanouškem českých dabingů, i když některé jsou povedé. Každopádně knihu bych si tedy přečetla mnohem raději.

Psí poslání - Bruce W. Cameron


Dále bych si taktéž chtěla pořídit Život po tobě. Nejsem si jistá jestli se mi bude pokračování líbit, ale to nezjistím dokud se do něj nezačtu. Je pravda, že zakončení Než jsem tě poznala bylo skvělé, i když smutné, ale přeci jen člověka nahlodá, co by bylo potom. A já se nakonec rozhodla, že se to přeci jen chci dozvědět. :-)

Život po tobě - Jojo Moyesová


Tohle zrovna není knižní věc, ale zaujali mě na internetu Pixel art omalovánky a ty bych si opravdu ráda pořídila! Navíc jsem také ještě uvažovala nad "Dot to Dot" spojovačkami, které by se mi krásně hodily do práce, jelikož při telefonování s klienty se člověk občas i dost nudí, když vám zrovna nikoho nevytáčí. 

Spojovačky Dot to Dot, Pixel art omalovánky

 

Pak tu mám knihu, která má teprve vyjít a to zhruba za 14 dní. Od autorky slavné Selekce, Siréna. Na knihu se opravdu hodně těším a doufám, že se mi bude příběh líbit :) Navíc opět mít v knihovničce další krásnou obálku bude jedna radost!

Siréna - Kiera Cassová


Nedávno také vyšla kniha Čáry života od stejnojmenné autorky Divergence. Tuhle knihu jsem si chtěla pořídit pouze jako ebook, ale potom co jsem zjistila, že stojí skoro stejně jako knižní verze, tak si nakonec pořídím tu. A snad tedy nebudu litovat. Zatím jsem na knihu nečetla moc kladné recenze i když na databázeknih to má slušných 83%. Ono asi také záleží na člověku a vkusu. Tak se nechám překvapit.

Čáry života - Veronica Rothová


A zatím jako poslední kniha, kterou bych opravdu moc chtěla jsou Slepí ptáci. U. Poznanski mám opravdu hodně ráda, podle mě je to skvělá spisovatelka a troufám si říct, že i takhle kniha od ní bude, jako všechny ostatní, stejně skvělá! :)

Slepí ptáci - U. Poznanski


Je tu i spousta dalších knih, které bych si ráda pořídila, ale to už jsou spíše takové, že bych je doma hned teď opravdu nutně nepotřebovala (že si je můžu dokoupit i někdy později), jako např. Vážka v jantaru, Prach od Hugh Howey, Fontána od Jonase Mostroma, 2-5 díl - Květy z půdy a Univerzitu Výjimečných. 
Určitě by se jich našlo ještě více, jmenovat je tu však nebudu, jelikož by to byl opravdu hodně dlouhý seznam.

Každopádně určitě mi i vy napiště knihy, které byste rádi měli ve své knihovničce, třeba se díky vám inspiruji a něco mě zaujme :-)

S pozdravem Mrs. Jungová!

1 komentář:

  1. Skvělý výběr :) Na Psí poslání se do kina chystám, nevadí mi dabing :) A Sirénu a Čáry života bych také chtěla :) A hodně se mi líbí i ty omalovánky, v poslední době jsem jim přišla na chuť :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^