úterý 22. listopadu 2016

Měsíc listopad ve znamení: The Walking Dead


Už je to nějaký ten čas co jsem začala sledovat seriál The Walking Dead a musím říct, že je to velmi originální seriál. I když místy dost nechutný. Ale musím se přiznat, že poslední série mě zatím přivádí na myšlenku, jestli seriál přestanu sledovat a nebo ještě počkám co se bude dít. Jelikož mě to popravdě začíná nudit. Žádná akce... pouze kecy a kecy.

Což mě přivádí ke zmínění komixové série. Bratr se rozhodl pořídit všechny díly (zatím tedy vlastníme prvních 8 dílů). A abych nějak přestala myslet na to, že seriál je momentálně nudný, pustila jsem se do čtení. První díl mám zdárně za sebou! A musím říct, že byl skvělý :)

Hned jsem se také přesvědčila, že nějaké zásadní věci se opravdu odehrávají v komixu jinak než v seriále. Ilustrace jsou taktéž bombastické a je fajn, že tady ti zombíci nevypadají tak strašidelně jak v televizi :D i když musím říct, že čtení o půlnoci má něco do sebe, kor když vám na balkoně pořád něco šustí a klepe :D 

Dnes mám v plánu přečíst druhý díl, na který se opravdu těším! 


Nevím jestli na jednotlivý díl udělám recenze. Asi spíše ne, s časem to zrovna není tak jak bych si přála. Ale celkovou recenzi na celou komixovou sérii bych možná nakonec mohla. Nevím sice kdy to bude, pořízení zbytku dílů asi nebude hned, ale po další nové várce vás určitě budu informovat :-)

Jste fanoušky série The Walking Dead? Četli jste komix nebo spíše jen koukáte na seriál? 
Nebo vás tahle série vůbec nezajímá? 

Budu ráda za vaše názory :) já se prvně TWD vyhýbala, ale nakonec si mě to stejně získalo! :)

1 komentář:

  1. Miluji serial, komix jsem ale necetla a neplanuji, ctu pouze ty klasicke knihy, i kdyz dejove to je naprosto jine.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^