úterý 2. srpna 2016

Knižní přírůstky + další prázdninový měsíc!

Zdravíčko všem!

Máme tu další a zároveň (před)poslední prázdninový měsíc. Pro některé bude ještě polovina září tak trochu prázdninová, což znamená, více času na čtení!
Některým bohužel, ale prázdniny končí už v srpnu a tak je nejvyšší čas dohánět knižní resty! Pro mě platí naštěstí první odstavec. Prázdniny mi končí až v polovině září a tak mám ještě dostatek času dohnat to, co jsem zameškala.

Na konci července jsem navázala dvě spolupráce - jednu s nakladatelstvím Monument, které se zabývá nově začínajícími českými autory. Nakladatelství není zaměřeno na jeden určitý žánr, ale je různorodý. Na chuť si zde přijdou i milovníci poezie, kterou bohužel já recenzovat nebudu, jelikož to není mé hobby a poezii tolik nerozumím.
Další spoluprací a zároveň poslední je spolupráce s knižním internetovým obchodem arara.cz! :-)

Na to, že v červenci mi moc věci nevycházelo a měla jsem více smůly než štěstí se aspoň něco málo vydařilo. Což jsem opravdu moc ráda:)

Další věcí na programu bylo stěhování, které prakticky stále probíhá, později vám určitě hodím do článku fotky, abyste mohli aspoň trochu nakouknout jak to tady u nás v novém vypadá. 

Taky bych se chtěla omluvit, že teď mé články budou spíše občasné jelikož mám jen mobilní připojení a bez normálního internetu budu minimálně ještě dva týdny
Sdílení mobilního netu není tak super jak by se zdálo, kor když máte vyčerpané data, ale i tak se mi naštěstí podařilo zveřejnit tenhle článek, za což jsem opravdu ráda.

Tenhle týden bych ještě chtěla zveřejnit recenzi na přečtenou knihu "Poldark: Návrat domů" od Windstona Grahama.

Avšak hlavním tématem článku mají být "Knižní přírůstky". Během posledních pár dní mi dorazily tři knihy. Jedna na recenzní výtisk a zbylé dvě jsem pořídila na bux.cz



Jelikož už dlouho toužím po přečtení jakékoliv knihy od Jojo Moyesové, pořídila jsem si tedy dvě knihy a to "Stříbrná zátoka" a hodně opěvovaná kniha v poslední době "Než jsem tě poznala".
Vybrala jsem si verzi s původní obálkou v paperbacku, která je podle mě asi nejhezčí.



A jako recenzní výtisk mi dorazila kniha od nakladatelství Monument "Lazarus: Na cestě po Galaxii" od Davida Strnada.
Příběhy o vesmíru, galaxii apod. nejsou zrovna moje "hobby", ale šanci tomu dát chci a jsem zvědavá jak mě kniha zaujme:)


To by snad pro tenhle článek mohlo být vše. Doufám, že se mi podaří zveřejnit i článek s recenzí a nebude to tu aspoň vypadat tolik zanedbaně. 

Snad si užíváte prázdnin ať už čtením nebo čímkoliv jiným, přeji vám ať vám prázdniny utíkají pomalu a užijete si je co nejvíce! :)

 S pozdravem Mrs. Jungová!

3 komentáře:

  1. Nějakou knížku od Jojo Moyesov bych si také chtěla přečíst :) Nedávno jsem viděla film Než jsem tě poznala, proto si toužím přečíst hlavně tuhle knížku, abych ji mohla porovnat s filmem :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné přírůstky! :)
    Jojo také plánuji :)
    Přeji pěkné čtení! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od Jojo Moyes bych si taky někdy chtěl něco přečíst :)

    http://mybookishimagination.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^