středa 8. června 2016

Tokyotreat Unboxing #5


Tenhle měsíc mám pro Vás velké překvapení. Červnový box má mnohem "větší rozměry" než balíček předchozí a má to také jeden smutný důvod. Ale musím říct, že mi jej tenhle balíček maximálně vykompenzoval, protože se v něm tentokrát nacházelo 17 překvapení!

Tak se pojďme podívat co se v kouzelném červnovém balíčku nacházelo :-)

Balíček je speciální tím, že mi dorazil ten největší "Premium box", kde se nacházelo i pití, které jsem opravdu toužila ochutnat!
A abych ještě zmínila tu smutnou událost. Příští měsíc mi balíček nedorazí, kvůli mému stěhování, které proběhne na přelomu června a července a opravdu nechci riskovat aby se mi balíček někde ztratil a tak se na další unboxing budete moci těšit až na začátku srpna.

A teď už k tomu co se v boxíku nacházelo :-)

Chocolate Dipped Corn - Jako první na mně opět vykoukli brambůrky, které nebyly jen tak ledajaké, nebyly solené ani pálivé, ale sladké. Znáte takové ty kukuřičné brambůrky ze zdravé výživy... tak to bylo něco podobného akorát ochucené čokoládou. Na mne to bylo moc sladké, avšak rodině moc chutnali :-)


Tohato´s Neko Atsume Biscuit - poté na mě vykoukla roztomilá krabička kočiček ^^  skvělá pochoutka ve tvaru kočičích hlaviček ^^



Tuhle sladkost si můžete pamatovat z minulého balíčku, bylo mi to zasláno jako Bonus snack, což je on nich moc milé ^__^


Super Long HimoQ Gummy - obrovská, ale opravdu hooodně obrovská gumová žížalka :D Podle popisku byla dlouhá 126cm, což je naprosto fascinující :D Avšak chutnala jak obyčejná gumová žížalka s příchutí Coly a Sody. Moc dobrý! :-)



Koikeya´s Potato Tiramisu Chips - Zpočátku obyčejné sýrové čipsy, ale v balíčku byl sladký prášek ochucený tiramisu, který se do misky vysypal a následně jste jej museli promíchat. To co vzniklo za chuť bylo naprosto geniální, myslím, že tohle bych mohla označit za svého velkého favorita!



Pine´s Cola Lollipop - znáte takové ty lízátka s praskajícím práškem v puse. Tak tohle je něco podobného akorát s příchutí Coly. Zatím jsem jej ještě neochutnala, jelikož zrovna na lízátko opravdu nemám chuť a byla by škoda jej po jednom líznutí vyhodit.


Hi-Eight Chocolate - klasické lentilky, co víc k tomu asi dodat... XD


Crazy Bubbly Soda Ramune Candy - Tohle bylo opravdu ... NĚCO ... něco hodně velkého, nemůžu říct, že by mi to chutnalo... ale, bylo to velice zvláštní až jsem se při "cucání" téhle tabletky musela opravdu smát, jelikož mi zaplnila pusu BUBLINKAMI. Vážně nekecám, měla jsem celou pusu zamořenou bublinkami a pěnou. V jednu chvíli jsem měla pocit, že budu zvracet, ale pak to nějak přešlo... no asi po dvou minutách jsem se všeho zbavila a musela to jít okamžitě zapít. Myslím, že třetí tabletka zůstane nedotčena. Hhh :D


DIY Mysterious Coris Syrup - další srandovní věcička a opravdu hodně lepkavá a brutálně sladká. Jedna lžička mi stačila a dost. V balíčku se nacházely tři pytlíčky s příchutí - Soda, citrón, jahoda. Když se všechny příchutě v misce smíchaly vznikl grep. Opravdu to nebylo nic extra, bylo to fakt hodně lepkavé a chutí bych to přirovnala k sirupu.



KitKat Otona Crush and Spread - klasický KitKat s hořkou čokoládou. Samozřejmě byl výborný jak jinak :-) V krabičce se nacházely tři kusy.


Yaokin Big Ika - jo, začínám mít pocit, že si dali tam v Japonsku za cíl dát do každého balíčku něco nechutného :D ... něco ve smyslu pásků s příchutí chobotnic ^__^ "mňamka".


Fujiya Chocolate Pencils - nejroztomilejší sladkostí byly tyhle čokoládky ve tvaru pastelek XD obyčejná čokoláda, ale dobrá:)


Limited Edition - Chocolate Umaibo - Nevím jestli to byl účel toho balení, ale dorazilo mi to celé rozdrobené, byl to takový rozdrobený oplatek politý čokoládou. Kdo ví, možná to tak mělo vypadat, ale moc se mi to nezdá. Avšak na chuti to nijak neubralo a skončilo to hned v puse. 


Karaoke Mic Ramune - "krabička" ve tvaru mikrofonu mě naprosto dostala a to co bylo uvnitř ještě více! Přirovnala bych to k lipu, avšak tohle se okamžitě po vložení do pusy rozpustilo, což bylo úplně aahhhh *.*


Smartphone Mochi - obal a designe ve tvaru iphone mě dostal :D pod obalem se skrývaly mini gumové kokina, taková klasická sladká příchuť gumových bonbónů JoJo.


Chimokke Mascot - i na tuhle příšerku jsem se moc těšila a konečně mám zase nějakou "ozdůbku na klíče", kterou jen tak nikdo v okolí určitě mít nebude. V příbalovém letáčku jsou příšerky pojmenované "Mokekenoke star". XD A jméno mé příšerky se volá "Pomu".



A nakonec se dostáváme k "Special Item", která se schovávala až úplně vespod boxu!

Sakura Cola - Dostaly jsme se až na konec a stejně tak i úplně vespod boxu se nacházela tahle úžasná věc! Pro mě snad nejočekávanější věc z celého balíčku. Opravdu jsem se na Colu moc těšila. Ale jestli splnila má očekávání... musím říct, že pořád uvažuji, jestli mi chutnala a nebo ne XD byla to zvláštní chuť. Bylo to sladké, ale i svým způsobem malinko hořké, ale ve výsledku to chutnalo dobře.
Jsem ráda, že jsem mohla Sakura Colu ochutnat, vůbec by mi nevadilo a bylo by super, kdyby ji začali prodávat i zde :-) (což se bohužel zjevně jen tak nestane)


 Jak jsem psala na začátku článku, bohužel příští měsíc unboxing nebude, ale rozhodně tohle není poslední a můžete se těšit opět v srpnu a následující měsíce! :)

A opět kdyby chtěl někdo poradit, jak se dá box objednat a nebo má někdo nějaký dotaz, klidně napište. Buď sem do komentářů nebo na email: rossettinks@gmail.com . Určitě odpovím!

** Jinak box si můžete objednat na stránkách www.tokyotreat.com **

Přeji krásnou slunečnou středu! 
S pozdravem Mrs. Jungová!

5 komentářů:

  1. Tolikrát jsem se na tento balíček chystala, ale nikdy nevěděla jak na to. Můžeš mi, prosím, na mail poslat informace?
    Mail: siraelxy@gmail.com
    Www.siraelxy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. wow vyzera to super, to by som hned vyskusala!


    Pozyvam na letni giveaway tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Väčšina z týchto vecí je asi viac pre oči ako pre chuť a asi by som ich niekedy aj trochu bála ochutnať :D Ale horkú KitKat by som si za to dala s radosťou. Všetko preferujem v horkej čokoláde.

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, sbíhají se mi sliny! Určitě bych to vyzkoušela, jsem šílený experimentátor :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^