pondělí 9. května 2016

Tokyotreat Unboxing #4


Ještě neuběhl ani měsíc a už tady máme další unboxing Tokyotreat boxu!
Květnový balíček je tématicky zaměřen na "Wild Adventure - Forest". Určitě nejsem jediná koho napadá, že by se v boxíku mohlo objevit něco s příchutí Matcha. 
Opět uvádím, že Tokyotreat boxy si můžete objednat na stránkách http://tokyotreat.com a kdybyste potřebovali pomoci s objednáním nebo jak se na stránkách zorientovat, stačí mi napsat na email, který je vpravo v menu nebo na FB do zpráv a já vám určitě ráda poradím:)

A teď už se pojďme podívat co na nás v květnovém balíčku čekalo!


Opět mi přišel pouze Regular box a bylo zde celkem 11 sladkostí ve full size.
Jako první na mě z balíčku vykoukli brambůrky (jako vždy).
Kabuki Actor, Shido Nakamura´s Potato Curry Chips - velmi populární brambůrky (samozřejmě v okolí Japonska) s příchutí kari. Na obalu brambůrek můžeme vidět Hollywoodského herce Shido Nakamura.
Zase pálivé brambůrky, nevím jestli je to u nich něco extra úžasného (očividně ano), ale já už bych byla ráda i za nějakou jinou příchuť. XD I když Kari tu ještě nebylo, ale snad příští měsíc, už pálivé brambůrky nebudou. Ale i tak nechutnají špatně, rozhodně lépe než ty minule a stále je tu chroupám:)



Raspberry Kit Kat - myslím, že tohle ani tak nepotřebuje komentář, jenom bych ráda zmínila chuť... která byla opravdu výborná! Jahodová! Prostě mňam bomba! :3 Tyhle Raspberry Kit Kat jsou taktéž velmi populární v Japonsku a mají je dokonce i s příchutí Matcha, což mě docela mrzí, že v tomhle balíčku nebylo, ale i tak jsem s jahodovou příchutí spokojená:)


Thick Uji Matcha Brownie - TOP tohohle balíčku. Nevím k čemu bych vám tyhle brownies přirovnala, ale nic skvělejšího jsem snad nikdy nejedla. Brownies s příchutí matcha vyrobené z celozrnných výrobků a čokolády. Tohle bych brala jako každodenní dezert k jídlu *.*
Na obrázku níže to možná vypadá trochu nechutně, ale bylo to naprosto výborné :3



Plum Jam Crackers - Určitě všichni znáte takový ten jedlý papír, který jste si kupovali jako malé děti (tedy aspoň já). V balení byl i džem, který jsem myslela, že bude chutnat sladce, ale byla jsem na omylu. Džem byl extrémně kyselý, takže jsem se tu šklebila ostošest. Nakonec jsem snědla jenom ten papír, který chutnal líp samotný jak s džemem.



Sour Spray -  Po Kit Katu to byla druhá věc, kterou jsem sama otevřela a stříkám.... (fajn to zní trochu úchylně) si to tu do pusy zatímco brácha je na cestě domů. (odstavec psán kolem 5 hodiny)
Trochu mě mrzí, že jsem nedostala lepší příchuť (byly tam i jahodové, hroznové a pomerančové), já dostala jablkovou příchuť, která je malinko říznutá citrónem, ale i tak to chutná dobře a na takové to malé zahnání chuti to je moc dobrý!:)



Yochan´s "Sweating Spicy Snack" - Myslela jsem si, že tentokrát v boxu nebude nic co by mi nechutnalo, podle toho jak jsem si četla v brožurce co na mě bude čekat. Ale spletla jsem se. TOHLE. Tohle je rozhodně nejhnusnější věc, kterou jsem kdy v životě jedla. (zatím) Ani nedokážu popsat jakou to mělo chuť. Měla jsem sto chutí to vyplivnout, ale nakonec jsem to nějak pozřela, ale už jsem se toho pak nedotkla. V brožuře se chuť popisuje jako "silný punč" a treska.... ehm. Takže to asi vysvětluje tu hnusnou chuť XD 



Chocolate and Banana Soft Candy -  Opět tu máme sladkosti, které si tvoříte sami. Tohle bylo 100% lepší než to, co bylo v minulém boxíku. Tentokrát tu na nás vykoukly banánové "tyčinky" společně s čokoládou a sladkými kuličkami. Na obrázku níže můžete vidět jak celé to "Diying" dopadlo. Musím podotknout, že to bylo opravdu moc sladký, tak mi stačila jen jedna tyčinka, ale jinak to bylo dobrý:)



Gudetama Character Seal  Gum - v brožurce je tenhle balíček popsán jako "smutně vypadající vajíčko", které je v Japonsku (ano zase) velmi populární. Zatím jsem žvýkačku neochutnala, ale zítra na cestě do školy, udělám vajíčku radost. Bonusem v balíčku byla nálepka smutných vajíček ^^


Matcha Caramel - Karamel nemám moc v lásce, ale tohle nebylo nějak extra špatné. Znáte takové ty gumové bonbony, bývají i ovocné, najdeme je i tady normálně v obchodě. Akorát tohle bylo tedy s příchutí matcha a karamelu. A když člověk nemá co do pusy a má na něco chuť je to to pravé.


Crunchy Matcha - Krémová matcha čokoláda. Opět velmi populární. A mají prý skoro stejnou chuť jako Matcha Kit Kat, tak aspoň jsem si utvořila představu, jak by mohli chutnat.
Ono je blbý jenom vykládat jak je všechno moc dobrý, ale tohle je opravdu moc dobrý. A samozřejmě si schovávám kousek do budoucna, když budu mít chuť na nějakou tu čokoládku.



Friend Bakery Matcha - Sušenky s příchutí matcha. V brožuře zmiňují, že nezapomenete jejich ojedinělou chuť a mají pravdu, protože tyhle sušenky jsou opravdu vynikající *.* Chutnají prakticky jako vanilkové věnečky, akorát s příchutí matcha, no a musím znovu podotknout že jsou vážně výborné!



Myslím, že tenhle boxík (aspoň z mého pohledu), byl lepší než ten minulý. Tam mě zklamalo více věcí, pokud si článek ještě pamatujete. Zde to byla pouze jedna věc, což je velmi pozitivní. No a už se stačí jen těšit na další měsíc! :-)
Také jsem ráda, že zde bylo zase pár sladkostí, které se hned po otevření nemusí sníst celé, ale mohu si je schovat na příště nebo si třeba do kabelky šoupnout nějaké ten matcha gumový bonbón, když mě na cestách popadne chuť na něco dobrého:)

Jak se vám líbil dnešní unboxing? Ochutnali byste rádi něco z květnového balíčku? Nebo by spíše nebyl podle vašeho chuťového gusta? 
Budu ráda za vaše názory/komentáře :-)

S pozdravem Mrs. Jungová!

2 komentáře:

  1. Vau, spousta věcí vypadá hodně zajímavě :) Třeba ty Kitkat nebo příchuť matcha :) Jen těm pálivým brambůrkám bych se asi vyhnula a Sweating Spicy Snack :D Příchuť punč a treska vážně nezní jako dobrá kombinace :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne to fakt nezní dobře :D a taky to dobré moc nebylo ^^ Ale naštěstí to vyvážila spousta dobrých věcí xD

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^