neděle 15. května 2016

Knižní výzva na rok 2016: 20 knih přečteno!


Konečně jsem se zdárně dostala ke 20 knihám ve výzvě pro rok 2016. Nečekala jsem, že to půjde tak rychle, jsem sama se sebou spokojená. Přeci jen, minulý rok jsem v téhle době měla přečteno tak 10 knih a nakonec jsem to dotáhla na 30 knížek za rok. I to je popravdě dost, když se člověk srovná s člověkem co vůbec nečte. Ale když se srovnám s jinými čtenáři, tak jsem opravdu hodně pozadu, protože co sleduji ostatní blogerky/blogery, ti mají za sebou snad už 30 a více knih přečteno. 

No :) Ale i tak jsem za sebe spokojená. Dvacet knih je pro mě rekord a troufám si říci, že snad i překonám svůj cíl 50 knih za měsíc. To ale předháním, uvidíme ke konci roku. 


A když už tu sděluji kolik knih jsem přečetla, pojďme se podívat na to, které to jsou :-)

Seznam (zatím) 20 knih, přečtené v roce 2016:







   

  

Tak, to by bylo takové menší shrnutí za ty 4 měsíce. Lednu (zkouškovému období) patří velké díky, jelikož to jsem zdolala přesně 7 knih! A všechny zkoušky zvládla na první pokus. (smekám sama přes sebou XD). Další měsíce pak už probíhali klasicky po 3-4 knihách. Což je ale taky slušné:)

A jak jste na tom s knižní výzvou vy? Kolik knih jste zdolali? (pokud jste se zapojili) Jste se svými pokroky spokojeni nebo naopak ne? Klidně se rozepište, ráda si přečtu vaše komentáře a můžete mi poslat i odkazy na vaši výzvu, ráda se podívám co jste dosud přečetli :-)

S pozdravem Mrs. Jungová!
  

3 komentáře:

  1. Taky už jsem tuhle hranici nedávno překonala! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já má teď tuším 45. knihu :)
    Jinak Zrození zabijáka, Čas mezi námi a Hon jsem četla- úžasné knihy! :)
    Všechno, úplně všechno mám na wishlistu a Skleněný trůn, další díly Honu a Škola noci (tam čeká prvních pět dílů na re-reading) čekají na přečtení :)
    Přeji mnoho dalších skvělý knih! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já se teď nějak kolem dvacítky pohybuji, měla jsem takovou menší krizi, kdy mě žádná kniha pořádně nechytla, takže jsem nějaký čas ztratila. Každopádně 20 je parádní číslo a myslím, že ve srovnání s průměrným člověkem neuvěřitelný výkon :) A hlavně, nečteme na kvantitu, ale na kvalitu, takže nejdůležitější je, že si člověk čtení užívá a že ho baví :) Přeji hodně čtenářských pokroků v dalších měsících, držím palce a budu se těšit na nové příspěvky :) Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^