úterý 19. dubna 2016

Tokyotreat Unboxing #3



Včera mi konečně dorazil dubnový balíček Tokyotreat, plný japonských sladkostí a opět jsme měli možnost ochutnat něco jedinečného!
Tentokrát se tam bohužel nacházela i věc, která se dala pozřít jen jednou, podruhé už ne. Ale věřím, že i to si našlo své "jedlíky", avšak u nás to nebylo:)

Duben byl plný překvapení a stejně tak i balíček, kde bylo o jednu sladkost více, takže místo 10 jich k nám dorazilo 11!:)

Meiji´s Pucca Chocolate - malinké křupavé nugetky plněné čokoládou. Naprosto výborné a myslím, že se po nich slehla zem jako první.


Crunchy Panda Z - mini čokoládky ve tvaru pandí hlavičky s různými výrazy v obličeji. Abych řekla pravdu, skoro byla škoda je jíst, no posuďte sami :( ale byly výborné!



Meiji´s Plum Pati-Chan - Tohle bych přirovnala k takovým těm praskajícím práškům, co můžete najít s kombinaci s lízátkem, které si do toho prášku namočíte, olíznete a pak vám praská celá pusa, hhh. :) Brácha si do pusy omylem vysypal skoro celý prášek a to byla podívaná. XD 



Raw Ramune Candy - něco na způsob gumových bonbónů jako jsou třeba Vexty od Jojo, ale tyhle jsou jedinečné svou zvláštní chutí a hlavně konzistencí, protože když se do kostičky zakousnete tak to není úplně gumové, ale prakticky se vám to rozpadne v puse. V Japonsku je Ramune nejpopulárnější soda drink a tahle kostička je právě z příchutě oné sody.


Karamucho Hot Chili - Flavored Chips - každý měsíc jsou v balíčku nějaké ty chipsy a ani tenhle měsíc tomu nebylo jinak. Tentokrát zde byli chipsy s příchutí čili. Bohužel já moc pálivá jídla (i brambůrky) nemusím, ale ochutnala jsem pár kousků a kdyby mě z toho tolik nepálila pusa, snědla bych je celé. - Takže opět zbytek zbaštil bratr.


Baby Star Yakisoba Sauce Flavor - přirovnala bych to ke smaženým nudlím XD takový malý balíček chipsů ve tvaru nudliček. výborné jako svačinka, když nemáte coby a nechcete toho moc. Tohle bych volila asi jako největšího favorita z balíčku!


Chocolate Flour & Green Tea Flavored Mochi - Tohle bych zařadila mezi nejzvláštnější co jsem kdy jedla. Na první pohled to vypadá jakoby bych si tu míchala drogy xD ale z druhého pohledu to bylo zvláštní... ta bílá tabletka byla prakticky bez chuti, ale když jsem si ji potřela čokoládou a posypala práškem ze zeleného čaje, už to nějakou chuť mělo, ale že bych si to někdy koupila jako sólo, to asi ne. 



Lotte´s Koala March (Seasonal) Custard Pudding Flavor - balíček s koalou je sezónní sladkost na počest/oslavu Velikonoc. Jak můžete vidět na obrázku sušenka má takový zvláštní tvar a ještě jsou na ní různé obrázky koaly. Opět byla škoda takové cute koaly jíst :(




Carrot Chopped Rice Cake - dá se říct, že tohle jsou v porovnání chuťově jako u nás burizony a stejně tak i vypadali.


Wasabi Grilled Seaweed -  A dostáváme se k části, která už nebyla tak libová. Jako první tu máme Wasabi pásky z mořských řas (solidně smrdělo rybinou), dokázala jsem sníst jen jeden pásek, zbytek leží uzavřený v krabičce a čeká na potenciální zájemce, kteří by to chtěli ochutnat a zbytek taktéž dojíst :D


Baby Star Bonito Kelp Udon - Jako poslední se v balíčku objevil kelímek s čínskou polívkou. Bohužel taktéž z mořských řas... asi na takové chutě nejsem stavěná, ale bohužel mi to taky chuťově nesedlo, i když bylo fajn to ochutnat,



Je těžký zhodnotit, který balíček mi přišel jako nejlepší, ale zatím je tohle první balíček, kde mi něco FAKT nechutnalo, že bych to snad i vyhodila, kdyby to nezaujalo někoho jiného. Avšak co budu dělat s těmi Wasabi pásky, to opravdu netuším, ale kdyby se tady našel zájemce a pocházel by z okolí Zlína, mile ráda daruji, aby balíček nepřišel nazmar XD 

A to je z dubnového balíčku všechno, jsem zvědavá co na mě vykoukne příště a snad tam zase nebude nic extra pálivého.

To je snad pro dnešek vše, snad se vám článek líbil a třeba vás snad jednou přesvědčím box plný různorodých sladkostí vyzkoušet, i kdyby ten nejmenší, podle mě to stojí za to :-)

5 komentářů:

  1. Ty japonci to dokážou to všechno vyzdobit. Týjo dala bych si všechno!
    A bylo by mi jedno jestli by mi to nechutnalo. Dyžtak bych to něčim zapila. :DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wasabi pasky jsem musela zapijet opravdu hodne abych se te chuti zbavila :D ale nelituju toho ze si balicky objednavam i kdyz je tam treba jedna vec ktera mi nechutna, protoze treba chutna brachovi a tak ve vysledku nakonec nic nezbude:))

      Vymazat
  2. Jak ses k balíčku dostala? Dá se někde objednat?

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle mě přesvědčilo si balíček taky objednat! Super! :)
    http://nataliedurcak.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^