úterý 12. dubna 2016

Návštěva Zlínské knihovny #6

Po měsíci jsem opět navštívila Zlínskou knihovnu, kde jsem konečně šla za určitým cílem a ne jen tak bezcílně bloumat. Opět jsem měla nalezených více knih a samozřejmě se opět stalo to, že jsem buď knihy na místech najít nemohla a nebo byly záhadně ze dne na den vypůjčené. Avšak Skleněný trůn se mi konečně podařil ukořistit! Za což jsem nesmírně ráda:) Udělalo mi to velkou radost, stejně jako Prvních 100 od Kass Morgan. Ze seriálu jsem viděla první dvě série, třetí mě ještě čeká.
Vím, že mě v knize bude čekat spousty odlišností, ale i tak jsem si ji dnes rozečetla s rizikem, že se mi to bude plést a nebo že se mi kniha (nebo seriál) zprotiví. Což doufám že snad ne.

Jako třetí knihu jsem pak měla v plánu vypůjčit si 3 díl The Walking dead, který se mi naštěstí podařil ukořistit, zbytek dílů bohužel ne, asi mě hold někdo před chvílí předběhl, nebo si to nedokážu vysvětlit.

Měla jsem v plánu si vzít více knížek, ale ono to přeci jen bude stačit. Zápočty jsou za dveřmi, učení přibývá, zkoušky už jsou taky za dveřmi, takže se i omlouvám, za mou sníženou aktivitu na blogu, ale snad to chápete. Pak se blogu budu zase naplno věnovat:)

Navíc, tenhle týden (snad) se opět můžete těšit na unboxing Tokyotreat boxu! Měli by tam být i sladkosti s příchutí Matcha, tak jsem na to opravdu zvědavá! (pokud nebudou jen v premiovém boxu tedy - což by mě trochu zklamalo).

Jinak doufám, že se máte všichni dobře, že vám to jde jak ve škole, tak v práci a že si užíváte příležitostných slunečních dnů:)

Budu ráda když se pochlubíte co zrovna čtete a jak se vám to líbí, třeba nasbírám inspiraci pro další čtení, prázdniny budou moooc dlouhé (zaslouženě)!

2 komentáře:

  1. Moc pěkné úlovky, těším se na tvé dojmy a přeji příjemné čtení :) Jinak i tady v Praze jsem se před lety často setkávala s tím, že jsem si našla v systému knížky, najisto vyrazila a v knihovně nebyly... Ale už roky jsem do knihovny nezašla, začala jsem knihy kupovat, tak nevím, zda to tak je stále... Hezký večer :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:)
      Já jsem taky spíše pro nakupování, ale teď na to není tolik financí a je potřeba je dávat jinam. A tak mě pár měsíců čekají jen návštěvy knihovničky a čtení "domácích restů" ze své knihovny:)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^