pátek 9. října 2015

CooBoo Maraton neboli "Read-a-Thon"

Určitě jste už někteří slyšeli o CooBoo Maratonu a jelikož budu mít Cizinku už brzy přečtenou, tak se to akorát hodí a budu se moci 26.10. vrhnout na knížky od nakladatelství CooBoo.

Zatím jsem si naplánovala jenom jednu knížku a to poslední díl L.A. Candy - Hořkosladký život. Ráda bych si ale také přečetla Isla a Šťastné konce, na které se také těším, avšak vypadá to, že na ten termín budu mít zrovna seminární práci a tak to bude zároveň i hodně školní týden.... tak uvidíme, jestli se k ní nakonec dostanu. Jednu bych ale určitě stihnout chtěla:)

A jak jste na tom vy? Zúčastníte se CooBoo Maratonu a pokud ano, co jste si vybrali za knížky, které v termínu chcete přečíst? :)

2 komentáře:

  1. Sérii L.A. Candy bych si taky ráda jednou přečetla, a Islu ti šíleně závidím! Po předchozích dílech o Anně a Lole - které byly jen tak mimochodem naprosto epické - jsem na závěrečný díl velmi zvědavá!...:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nad L.A. Candy neváhej, je to fakt super pohodové vtipné čtení :) I když to tam má samozřejmě nějaký zádrhel, ale i tak se mi série moc líbí :3
      A na Islu jsem taktéž zvědavá, už se nemůžu dočkat až se k ní dostanu *.*

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^