středa 9. července 2014

Seriál: Orphan Black

Přemýšleli jste někdy nad tím, že by jste různě po světě měli svou vlastní kopii? Nebo rovnou několik desítek kopií, neboli klonů? Sarah Manning určitě ne, podle výrazu, který měla ve tváři, když spatřila policajtku Beth Childs, která ji byla, až na vlasy, v obličeji zcela totožná.
Sarah je tak svědkem sebevraždy té ženy, protože následně co se setkají v tváří v tvář skočí pod vlak. To by nebyla Sarah, aby nevyužila situace a věci, které nechala žena na zemi, popadla a utekla pryč.
Když zjistí že žena má na účtě slušný obnos peněz, chvíli se vydává za Beth, dokud se jí peníze nedostanou do ruky. Jenže o nic víc jí to nezlehčuje situace pravé Beth, která byla suspendována kvůli tomu, že někoho postřelila a její policejní parťák jí peníze zabaví do doby, než ji znovu přijmou do služby.
To všechno se začne postupně zamotávat více a více a Sarah se dozví, že žena která skočila pod vlak, byla jedna z klonů, žijících různě po světě. A aby toho nebylo málo, je tu jedna osoba, která se snaží všechny klony sejmout z povrchu zemského.

Je to seriál z roku 2013, seriál má zatím 2 série a jelikož skončila vážně nepěkně otevřena, očekává se že snad bude i 3 série. Producenti tohohle seriálu zatím jen naznačili, že by 3 série mohla být, ale zatím jsem neslyšela, jestli je to oficiálně potvrzeno. Ale myslím si, že takhle ukončené by to snad nenechali.

Seriál můžu jen vřele doporučit, nečekala jsem že bude až takhle dobrý a děkuji kamarádovi za doporučení! Bez něj bych na tenhle seriál nenarazila. A musím podotknout, že herečka zahrála své klony naprosto excelentně a hlavně odlišně! Každá úplně jiný charakter, gestikulace... všechno. Myslím, že každý si tam dokáže najít klona, který bude pasovat k vašemu charakteru a to tam ještě nebyly všechny.


1 komentář:

  1. Ahojky :) tento serial nepoznám ale vyzera zaujimavo :)

    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^