pátek 29. června 2018

UNBOXING #29

Už to jsou dva měsíce, co se na blogu objevil nějaký ten unboxing. Tentokrát se po delší době bude jednat o knížku na recenzi. V období státnic jsem si dávala tzv. recenzní pauzu, abych se mohla plně soustředit na učení. Což se nakonec i vyplatilo a ti co mě sledují na instagramu mohli zaznamenat, že jsem vše úspěšně zvládla a je ze mě Bc. ^__^

Momentálně se nacházím v procesu hledání práce. Tak doufám, že mi brzy něco klapne. Mezi tím samozřejmě nelelkuji a denně chodím na brigádu (koho by zajímalo kde už rok pracuji, jsem tedy na pozici telefonní asistentky v Komerční bance). Nikdy jsem si nemysela, že bych tuhle práci zvládla dělat, ale po roční zkušenosti musím říct, že jsem ráda zatohle místo velmi ráda. KB mě naučila velmi dobře komunikovat s lidmi a nebát se je oslovit. Což beru jako hodně velké plus do života. :-) no a také samozřejmě více čtu! 

V poslední době jsem také hodně aktivní na instastories, kde dávám své čtecí update, takže mě tam určitě také můžete sledovat. O některých knihách si spolu klidně můžeme i popovídat pokud by měl někdo zájem ^__^

No a teď už pojďme na to co mi přišlo! 


Popravdě jsem tak trochu očekávala, že mi dorazí rovnou všechny tři knihy, které mi mají dojít, ale nakonec se v balíčku nacházela pouze jedna.


Byla to tedy Invaze od Luka Rhineharta. Kniha mě už zaujala svou anotací a jsem velmi zvědavá, jak se mi nakonec bude líbit! Zatím mě žádné scifi od Omegy nezklamalo, tak tomu dávám velké naděje :-)
Brzy se tedy můžete těšit na její recenzi.

Anotace

Superinteligentní srstnatí cizinci se náhle přiletí z jiného vesmíru. Přišli se na zem bavit. Jeden z nich – "Louie" přijde do domu rybáře Billyho Mortona a celá rodina si ho okamžitě zamiluje. Ale když Louie začne používat jejich počítač, pronikne do vládních a firemních sítí a ukradne miliony z bank, uvědomí si, že Louie a jeho přátelé mohou znamenat potíže. Billy, jeho manželka a dva synové se rázem ocitnou na ztřeštěné houpačce slávy, štěstí, vězení, smrti, vzkříšení – a také na prvním místě žebříčku nejhledanějších osob FBI.  Vláda brzy rozhodne, že všichni tito cizinci jsou teroristi. Musí být odstraněni. Mimozemšťané přišli s cílem svou hravostí otevřít lidem oči a doufají, že pochopí nesmyslnost válek a nenávisti. Ale lidé hrát nechtějí, pro ně je to válka.

Za poskytnutí recenzního výtisku moc děkuji nakladatelství Omega. :-) 

8 komentářů:

  1. Tahle knížka zní fakt dobře! Myslím, že si čtení užiješ :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kniha vyzerá super a príbeh by mohol byť aj zábavný, prajem príjemné čítanie :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Držím palce s hledáním práce, určitě mezitím přečteš spoustu knížek! :-) :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nejdřív musím strašně moc pogratulovat k dokončení školy, držím palce v hledání práce a přeju spoustu skvělých knih. :)) Tahle nevypadá vůbec špatně, tak si užij čtení. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^