úterý 6. března 2018

UNBOXING #25

Není to ani dva týdny co jsem zveřejnila článek s unboxingem. Musím se přiznat, že tohle je trochu vtipná story. 

Zhruba před 6 dny mi došla na instagramu zpráva, že jsem vyhrála knížky v soutěži. (Bylo to na blogu u Marky - ZDE). V tu dobu jsem ležela zrovna v posteli a koukali jsme s přítelem na televizi, když mě mobil upozornil na zprávu. 
Byla jsem označena v příběhu u Marky a popravdě se přiznám, že v tu chvíli jsem měla úplný výpadek, jelikož jsem zapomněla na to, že jsem se nějaké soutěže zúčastnila.

Nastala chvíle ticha, jak moc jsem přemýšlela, co jsem to vlastně vyhrála a ignorovala dotazy přítele, protože jsem absolutně nevěděla "vo co go"
Začala jsem tedy rolovat na blogu u Marky, abych zjistila, co vlastně za knížky to bylo, a samozřejmě když jsem to zjistila, byla jsem v naprosté šoku - až tak velkém, že jsem se musela začít smát... (:D)




Narážím samozřejmě na to, že zrovna v minulém unboxingu jsem vyhrála knížky od Jenny Hanové - Oko za oko. Kdo by to čekal, že bych vyhrála po sobě hned dvakrát, když se mi dva roky lepila smůla na paty? Proč tedy nevyzkoušet hned dvě soutěže s Jenny Hanovou?

 Opravdu doteď nechápu, jak jsem mohla zapomenout, že jsem se zučastnila téhle soutěže. Každopádně jsem nadšená. Podařilo se mi vyhrát sérii Všem klukům, které jsem milovala. Knížky jsem doma neměla, jenom první díl a druhý mám v elektronické podobě (tady je opravdu důkaz toho, že jsem vůbec nepočítala s tím, že bych mohla vyhrát). Jsem ráda, že můžu mít tuhle sérii doma, protože jsem si ji chtěla pořizovat, hlavně z toho důvodu, že je to opravdu milá série s krásným příběhem. Navíc, teď se budu moct pustit rovnou i do třetího dílu, což je super! :-)



Mockrát děkuji Marky za tak super soutěž a Albatrosu za zaslání výhry! :-)

** Nakonec mám pro vás ještě jednu milou zprávu. **

Už jsem se k tomu chystala opravdu dlouho a konečně jsem si našla čas na to, abych tuhle věc uskutečnila. 

Na čtvrtek jsem pro Vás naplánovala článek se soutěží, kde můžete vyhrát jednu knižní novinku. Zatím Vám jen prozradím, že jde o knihu v žánru thilleru, na zbytek se můžete těšit už ve čtvrtek! :-)

Mějte se krásně!

S pozdravem,
Mrs. Jungová! 
 

6 komentářů:

  1. Gratuluji k moc pěkné výhře :) Tahle série mě už dlouho láká, tak třeba se k ní taky brzy dostanu :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ke knihám moc gratuluju. Užij si čtení. :) Budu se těšit na recenze. .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ^_^ Oddělené recenze neplánuji, ale chtěla bych vydat článek "Minirecenze", kde bych zmínila všechny tři díly. :))

      Vymazat
  3. Gratuluju! Tuhle sérii bych si ráda někdy přečetla jako oddychovku, ale zatím se mi za ní nechce utrácet :-D
    A na soutěž se těším, rozhodně se zúčastním! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji! Ať se ti všechno líbí! ^^

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^