úterý 5. prosince 2017

UNBOXING #22


V minulém článku jsem zmiňovala, že by mi měl brzy dorazit balíček a ten den právě nastal. Po delší době mě zase naštvala Česká pošta. Obvykle mi balíky chodí na poštu č.2 jelikož je blíže k domu kde bydlím, ale tentokrát mi balíček dorazil na poštu č.1, což absolutně nechápu, když přímo v PSČ jsem uvedla číslo 2.

S poštou č. 1 jsem měla vždy už od začátku problémy a překvapilo by mě, kdyby mi jednou balíček doručili a ne že si zaparkují vedle k baráku, obejdou ho až tomu mému, hodí mi lísteček do schránky, bez toho aniž by zazvonili. Z okna pak vidím jak se před mým barákem otáčí auto české pošty, jdu do schránky a ejhle lísteček. Bez komentáře. Už jsem ani neměla sílu si stěžovat na poště, jelikož by to nic stejně nevyřešilo... Třeba někdy najdu odvahu vyběhnout z baráku a něco jim říct...

A teď už tedy k očekávané knize (raději) :)

Popravdě teď díky zkouškám nemám moc času na čtení, ale doufám, že aspoň tuhle knihu stihnu přečíst ještě před vánoci. Už od toho co jsem si na konkurzu o knihu napsala, jsem se na příběh těšila. 
 Co mě ale překvapilo, byla ta tloušťka knihy. Kniha má okolo 440 stran. Ano je to docela hodně, ale že by kniha byla až tak tlustá, to jsem si ani nepředstavovala. Brát tuhle knihu do batohu na cesty, mě asi bude i líto, tak snad ji nezničím. :D


 Je to tedy recenzní výtisk od nakladatelství Omega. Kniha nese název "Blízko obzoru" a napsala ji Jessica Koch. Autorku neznám, ale doufám, že se mi příběh bude líbit. V poslední době mě knihy z nakladatelství Omega jenom překvapují. 
Tenhle příběh bude z trochu jiného soudku, bude o přátelství, odvaze, sebevědomí a síle odpouštění. Už jen z toho důvodu, že to je po dlouhé době příběh na jiné téma, jsem na něj hodně zvědavá a těším se.



Anotace:

Jessica je mladá, těší se ze života a před sebou má slibnou budoucností. Pak potká Dannyho. Je jím fascinována, protože i přes jeho sebejistotu a okouzlující vzhled, ho obklopuje tajemno. Jessice se postupně daří nahlédnout pod Dannyho slupku a zjišťuje, že Danny je již od dětství hluboce traumatizován. Žije daleko od domova a rodiny a jediným jeho snem je vést úplně normální život. Přes všechny obtíže a proti všem očekáváním vzniká mezi Jessicou a Dannym intimní vztah. Ale nejen Dannyho minulost je ponurá, i jeho budoucnost je už naplánovaná. Začíná závod s časem ...

Za poskytnutí recenzního výtisku děkuji nakladatelství Omega.


http://knihyomega.cz/
 
S pozdravem,
Mrs. Jungová!

2 komentáře:

  1. Užij si knížku. :)

    Taky mě pošta zlobí. Mám ji v obci nedaleko té mé a oni pořád zaměňují mou obec s číslem popisným s nějakou ulicí se stejným číslem popisným v té obci s poštou. Grr.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný nový kousek, do knihy jsem nakukovala v knihkupectví a docela mě zaujala :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^