pondělí 25. prosince 2017

Co jste našli pod stromečkem?

Štědrý večer za námi, dárky rozbaleny, břicha nacpané a dnes můžeme začít jíst nanovo. Nevím jak u vás, ale u nás leží na stole hromada cukroví a chystáme se dojídat bramborový salát s lososem. Včerejší večer se vydařil, řekněme, docela dobře. S bráchou jsme si předali dárečky a přitom koukali na Harryho Pottera, který běžel na Nova cinema. Lepší kulisu k rozbalování dárečků jsem si ani nemohla přát. :-)




Tenhle rok ani jeden z nás nevěděl, co si budeme pod stromeček nadělovat a možná proto jsme se oba hodně těšili. Já bráchovi nadělila strojek na vlasy, balíček mixit, kde se nacházela miska s lžící na musli a mražené ovoce, a jako poslední pivní džbán s motivem Game of Thrones. 

Na oplátku jsem já dostala kosmetiku ze stránky biooo.cz, nacházel se zde šampón, sprchový gel a maska na obličej. Masku jsem měla možnost vyzkoušet už včera a překvapilo mě, jak moc na obličeji ztuhla, až jsem se bála, že ji snad ani nesundám. Nakonec se ale podařilo, kupodivu rychle. Uvidím, jaké účinky tedy bude mít do budoucna. :-) Dále jsem dostala voňavku Lanvin Eclat d ́arpege, která mimochodem voní naprosto úžasně! A jako poslední na mě čekal balíček s knížkou - ilustrovaná verze třetího dílu HP + tričko s erbem Bradavic. :-)

Dále pak na mě čekal i dárek od kamarádky a přítele. Od kamarádky jsem dostala knížku - třetí díl Girl Online + sladkost, kuličky Ferrero. A od přítele jsem dostala knihu "Dávám ti své tělo" od Diany Gabaldon! *.* A k tomu roztomilý polštářek s jednorožcem. :))

A teď už jen fotky.




A jako poslední, fotka trička HP *.*


A co jste pod stromečkem našli vy? Určitě se nezapomeňte pochlubit, klidně i ve formě článku na který se ráda podívám!
Mějte se krásně a užívejte si volných dnů. :-)

S pozdravem,
Mrs. Jungová!

4 komentáře:

  1. Moc pěkné dárečky :) Hlavně to tričko je parádní i knižní dárky :) Já žádnou knihu pod stromečkem nenašla, rodina mi je nedává protože má názor, že už jich mám dost :D (vzhledem ke knihovně praskající ve švech na tom asi něco bude) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To pak chápu, ale zase na druhou stranu tě to nezastaví si pořídit sama nějaké další knihy. :D Člověk pak musí horko těžko odolávat. :/

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^