sobota 11. listopadu 2017

UNBOXING #21


V poslední době si můžete všimnout, že zde přibývají unboxingy pouze na recenzní výtisky. Ani tenhle nebude výjimkou. Je to z části proto, že jsem se rozhodla šetřit, abych mohla na vánoce darovat více dárečků, jelikož ti dotyční si to podle mě zaslouží.

A taky tak nějak doufám, že od rodiny dostanu na vánoce nějaké ty knížečky a budu mít pak delší dobu zase co číst. :-)


Dnes tu pro vás mám pouze jedni knížku. Nečekala jsem, že mi dorazí tak brzy, proto mě taky včera Česká pošta mile překvapila, když balíček dovezla.


Je to recenzní výtisk od nakladatelství Omega. Nějakou chvíli jsem přemýšlela, jestli si o knihu vůbec napsat nebo ne, ale nakonec mě anotace přeci jen oslovila. A navíc v poslední době má Omega v tomhle žánru "dobrou ruku"! :-) 

Jak můžete vidět na obrázku níže, jedná se o knihu Zimní lidé od Jennifer McMahon.

Video upoutávka:

 


Za poskytnutí recenzního výtisku děkuji nakladatelství Omega.



http://knihyomega.cz/

S pozdravem,
Mrs. Jungová!

8 komentářů:

  1. Ke knize gratuluju, kniha Zimní lidé se mi doma také objevila a už na ní moc těším. Takže uvídíme jak se nám bude líbit. Přeju příjemné čtení a budu se těšit na recenzi. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se budu těšit na tvou recenzi. A snad budeme z knihy nadšené:)

      Vymazat
  2. Moc pěkný nový kousek :) po delším váhání jsem se rozhodla se do této knihy hned nepouštět a počkat až na recenze :) takže se na tvoji recenzi těším a hezké čtení :(

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle knížka mi v edičním plánu Omegy nějak vypadla. :O Ať se líbí. :) JÁ doufám, že mi brzy přijde Mořeplavec. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych měl přečtenou Vážku v jantaru, také bych si o Mořeplavce napsala, ale bohužel jsem to doteď nestihla :( Takže budu tiše závidět! :) Ale přeji ti, ať se ti třetí díl Cizinky líbí. ^^

      Vymazat
  4. Knihu nepoznám, každopádne vyzerá zaujímavo a veľmi sa mi zapáčila obálka. Takže dúfam, že obsahovo bude tiež stáť za to, uži si čítanie :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^