úterý 19. září 2017

Smrtící Byznys - skutečnost, která by neměla být opomíjená


Zrovna včera vyšla novinka Smrtící Byznys od Hany Hindrákové. 
 Její nová kniha se zabývá problémem světového zdravotnictví. Hlavním tématem této knihy je problematika falešných léků dovážených z Číny. Jedná se tedy o léky, které v lepším případě místo účinné látky obsahují mouku nebo cukr, v horším případě jed na krysy, nemrznoucí kapalinu, rtuť, leštidlo na parkety a jiné jedy či chemikálie. 
 


Od Hanky už jsem jednu knihu četla a její styl psaní se mi hodně líbil. Byla to kniha Lovci Lebek.
Po přečtení ukázky na Smrtící Byznys mě kniha hodně zaujala a myslím, že to bude snad první kniha (zaměřená na tohle téma) do které ráda investuji a budu ji tak mít doma ve své knihovně.


"Silný, úžasný, nemám slov. Že se dějou takový svinstva, to by mě nikdy nenapadlo. Hlavně, aby si to přečetlo hodně lidí." - Bob Klepl

 

„Od první věty čtivé, zasvěcené, napínavé a odvážné. Doporučuji!“ - Tereza Kostková

 

„Nesmírně čtivý a napínavý příběh, který vás donutí přemýšlet o nespravedlnosti světa, o moci peněz a o chamtivosti lidí. Je úžasné, že Hana Hindráková téma falešných léků otevřela.“ - Nela Boudová

 

Zajímal by mě i Váš názor. Jak vy se stavíte k takovému světovému problému? Jaký na něj máte názor? Čtete rádi o tomhle tématu nebo jej raději nevyhledáváte a žijete v domnění, že se nás tyhle problémy netýkají?
Budu ráda, když se o své názory podělíte do komentáře. 

ANOTACE 

 

Ellen dorazí do Ugandy, země plné bídy, aby na zdejší klinice pomáhala trpícím dětem. Iluze o léčbě ji brzy přejdou. Děti, které dostaly falešné léky na malárii, totiž umírají. Když se Ellen obrátí na tamní Organizaci pro boj s falešnými léky, udělá osudovou chybu. Nemohla tušit, že za výnosným kšeftem stojí někdo s hodně dlouhými prsty… Ona teď musí zachránit jak děti, tak sebe.

UKÁZKA Z KNIHY

 

ZDE najdete ukázku na knihu Smrtící Byznys, kterou si můžete přečíst a uvidíte, zda vás upoutávka zaujme nebo ne. I když je ukázka krátká, myslím, že dokáže navnadit a hlavně by podle mě tohle téma nemělo být opomíjené.
 
Kniha vyšla včera 18.9.2017, takže už ji můžete najít na pultech knihkupectví. Knihu vydalo nakladatelství Alpress. Cena knihy se pohybuje okolo 200 korun.

 FB a WEB stránka Hany Hindrákové

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^