středa 19. července 2017

Knižní sraz v Brně - 15.7.2017

Zdravíčko všem!

Jak možná všichni víte, o víkendu 15.7. se konal knižní sraz, který pořádala Irča z Knihánkova. Už hodně dopředu jsem měla naplánováno se srazu účastnit a i když to na poslední chvíli nevypadalo nadějně, nakonec jsem se srazu zúčastnila! :-)

Sraz se konal v Brněnské čajovně Utopia. Sice mě to zprvu nepotěšilo, jelikož jsem se těšila na prvotní plán, že bude sraz v restauraci, kde si budeme moci dát i jídlo (jelikož ten kdo dojížděl, se nestihl určitě ani naobědvat - ano mluvím i o sobě :D). Každopádně nakonec jsem se zaplácla pizzou z rychlo bistra na nádraží a nakonec jsem byla i s výběrem místa spokojená.

Co mě nejvíc potěšilo bylo to, že knihy které Irča a další človíčkové donesli, byly k prodeji za účelem získání peněžního prostředku pro DEJTE NÁ ŠANCI - Psí hospic. Moc ráda jsem tak přispěla. Nakonec jsem si koupila na srazu jen dvě knihy, jelikož jiné knihy které jsem si zprvu prohlížela, už pak ukořistil někdo jiný. I zde platí - Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí. :D
Každopádně i tak jsem ráda, že jsem mohla nějakou tou korunou přispět. :-)

Popravdě jsem neměla v plánu psát tenhle článek, ale chtěla jsem tím tak i Irči poděkovat, že uspořádala tak super sraz. Jsem člověk, co moc nezačíná konverzace, pokud ke mě někdo nepřijde (:D), takže i když jsem si s moc lidma nepokecala, i tak jsem se nakonec s několika seznámila a jsem za to ráda :-)) Hlavně je fajn, že člověk pozná blogery, které sleduje a zjistí, že doopravdy existují! :D

No a abych ještě hodila pár slov k čajovně. Nakonec mě nadchla. Zkusila jsem experimentovat a vyzkoušela jsem matcha horký pudink a i když při prvním soustu chutnal divně, nakonec mi i zachutnal. Akorát bych jej nedoporučovala v takovém horku. :D (jelikož v čajovně při 40 lidech... je opravdu nedýchatelno... ale když mě ten dezert tak zaujal...)

A abych ještě aspoň ukázala co jsem si pořídila. Nakonec jsem ukořistila tyhle dvě knihy "Bílý kůň" od Alexe Adamse a "Projekt 1WTC" od Friedricha Von Borriese. U obou knih jsem se hlavně řídila anotací a proto jsem si je také nakonec zakoupila. :-)



S pozdravem Mrs. Jungová! :-)

2 komentáře:

  1. Těší mě tvá pozitivní zkušenost se srazy. Někdy bych se takového "charitativního" srazu ráda zúčastnila, žel bohu Brno je daleko a Praha je často mimo dobu, kdy můžu, třeba o školní rok nebo když jsem na dovolené. :D

    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to chápu, mě to taky se srazy nikdy nevycházelo ať už se nacházeli kdekoliv. Nikdy nemám problém kamkoliv dojet, jenom se vždycky objeví nějaký ten sraz ve špatný čas, jak sama říkáš. Ale jsem ráda že tentokrát mi to vyšlo a snad to někdy vyjde i tobě a budeš z něj mít pozitivní zkušenost ^^ A třeba se někdy i na nějakém potkáme :))

      Taky se měj hezky.

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^