čtvrtek 17. listopadu 2016

Knižní výpis: ŘÍJEN 2016


Jak jste si mohli všimnout na blogu to teď vypadá jako by se po mě slehla zem. Není to tak, jenom bohužel ve škole je toho teď tolik, že nemám absolutně žádný čas na čtení a už vůbec ne na psaní recenzí nebo nějakých článků... 
Možná před vánoci by se to mohlo aspoň trochu zlepšit. 
Každopádně s tím "nečasem" tak vypadla i říjen, kdy jsem přečetla pouze dvě knihy, takže tenhle článek nebude nějak dlouhý.

Hned na začátku měsíce jsem se pustila do knihy "Harry Potter a prokleté dítě" od J.K.R., J.T. a J.T. Na tuhle knihu jsem ještě stihla napsat recenzi, než se na mě stihla seslat vlna seminárek a protokolů ze školy. Z recenze jste se taky mohli dočíst, že se mi kniha dost líbila a rozhodně jsem z ní nebyla nijak zklamaná. Celkově pro mě kniha působila jako vedlejší dodatek a ne přímo jako "8 díl" neboli pokračování klasického HP.  


Jako druhou knihou a zároveň i poslední byla "Šťastní lidé čtou a pijí kávu" od Agnes Martin-Lugand. Příběh pro mě byl spíše odpočinkový a když toho má člověk moc na práci a chce si oddechnout myslím, že tuhle knihu mohu řadit mezi ty kousky, které se právě pro tyhle chvíle hodí :)

Tenhle měsíc opravdu nebyl na přečtené knihy bohatý, snad se to brzy zlepší, protože už mi čtení knih začíná chybět. 

Každopádně budu ráda, když se pochlubíte co jste přečetli vy, třeba tak dostanu další tipy na nové kousky :)

1 komentář:

  1. na toho nového harryho sa tiež teším, len ho musím ešte najprv zohnať :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^