čtvrtek 8. září 2016

Knižní přírůstky: Září 2016 #4


Jelikož se už nechystám tenhle měsíc kupovat knihy a unboxing jsem nestihla nafotit, tak tu má pro vás naopak tenhle článek. 
Celkem mi přibyly do knihovničky 4 knihy. Plus ještě jedna bude brzy na cestě, ale to už se netýká žádného nakupování a tak ji brzy uvidíte v unboxingu.
Které knížky mi tedy nově zdobí knihovnu? :) 




Jako první mi dorazila kniha od Sabaa Tahir "Jiskra v popelu", kterou mám mimochodem už skoro přečtenou a nemůžu si ji vynachválit!
Snad se dostanu i k sepsání recenze, protože by byla škoda, kdyby ne.


Další knihy pochází z nakladatelství Větrné mlýny. Bez toho aniž by se někdo ozval, že mi knihy posílá, mi tedy po měsíci dorazily. A to jsem ani netušila co to na mě na poště čeká, samozřejmě jediné co mě napadlo byla bomba :D - klasika.
Nakonec to ale byly tyhle knihy: 
"Věta holá o lásce" od Dušana Duška
"Zu" od Silvestera Lavríka
"Počátek veškeré lásky" od Judith Hermannové

Musím říct že "Zu" mi tloušťkou a maličkostí připomíná skoro kapesní bibli :D ale snad se mi příběhy budou líbit. Zatím jsem se do žádného nepustila, jelikož na mě čekají ještě jiné povinnosti, ale snad se k nim brzy dostanu.


A to je prozatím vše. V brzké době mám v plánu zveřejnit i článek s antistresovými omalovánkami, avšak jak vidím, že mám obrázky jen rozkreslené a žádný dokončený, říkám si, jestli to vůbec stojí za zveřejnění, ale uvidím. Třeba mě brzy výška vystresuje natolik, že malování půjde zase samo.

Každopádně se určitě máte na co těšit. Příští týden bych chtěla vyhlásit narozeninovou soutěž, takže určitě zůstaňte připraveni! :-)

S pozdravem Mrs. Jungová!

6 komentářů:

  1. Hezké přírůstky :) Jsem zvědavá na Tvůj názor na knihy z Větrných mlýnů - já čtu Počátek veškeré lásky a je to pro mě zajímavé, avšak ne příliš snadné čtivo. Měj se pěkně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě jsem "Počátek veškeré lásky" půjčila babičce, tak se do ní pak pustím až po ní. Budu se těšit na tvou recenzi na ni:)

      Vymazat
  2. Krásné přírůstky! :)
    Jiskru v popelu mám na čtečce, tak snad se k ní brzy dostanu a budu z ní stejně nadšená. Ještě jsem neslyšela jediný negativní ohlas :)
    Přeji pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné přírůstky :) Jiskra je výborná kniha :) Ostatní tři neznám, ale těším se na recenze :) Pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^