úterý 7. června 2016

Návštěva Zlínské knihovny #7

Od té doby co jsem naposledy psala poslední článek o návštěvě Zlínské knihovny, jsem ji navštívila ještě jednou a půjčila si knihu Píseň krve, na kterou si můžete níže přečíst krátkou recenzi. Se čtením jsem si musela pospíšit, jelikož už mě tlačil termín vrácení (kvůli další rezervaci - jak tohle nesnáším) jinak bych knihu četla ještě déle. Ale jsem ráda, že mně první díl "přemluvil" ke koupi téhle série. 

Ale abych se vrátila ke dnešní návštěvě knihovny... Ta byla tentokrát docela zdlouhavá. Šla jsem sem tak nějak "na prázdno" a jen tak procházela regály a čekala, až mě nějaká kniha cvrnkne do nosu. A ono se stalo! A hned třikrát! :-)

Což znamená, že můj dnešní lov nebyl bezcenný a odnesla jsem si tedy tři knihy. Nachází se zde dvě novinky, plus jedna starší (kterou máte ale všichni už určitě přečtenou, jen já jsem zase pozadu ^^).

Původně už jsem pomalu odcházela s knihami Divergent Czech od ... spousty autorek, Napůl zlý od Sally Green a Legendou od Marie Lu. Nakonec to ale dopadlo úplně jinak!


A abych to neprotahovala (když už jsem vás donutila kliknout na "celý článek"), Divergent Czech mi v rukou jako jediné z těch tří zůstalo a dělalo mi společnost při hledání dalších knih napříč nekonečnou knihovnou.


Když jsem si myslela, že budu odcházet s původními (prvními) třemi knihami, vzpomněla jsem si, že jsem se nepodívala na druhou polici s novinkami a tak jsem tam samozřejmě hned zamířila! A udělala jsem dobře, protože se mi podařilo ukořistit:

**Feralové: Pod křídly vran od Jacoba Greye**
Ano na tuhle knihu jsem se poměrně dlouho těšila, když už jsem na ni četla tak kladné recenze, tak už jen rychle přečíst Urban Games a hurá na ni! :-)


A jako poslední knihou, kterou jsem našla také mezi novinkami, se stala:

**Jak stvořit dívku od Caitlin Moranové**
Samozřejmě i na tuhle knihu se moc těším, a tak je docela těžké vybrat pořadí, ve kterém bych tyhle tři knihy přečetla... no ale jak jsem řekla, první budou na řadě Feralové (snad ^^)


A jak jste na tom vy? 
Navštěvujete knihovnu často nebo jen občas? 
Taky vás štvou ty dlouhé čekací lhůty na knihy, které nevíte jestli si koupit a tak čekáte než si je přečtete na nečisto?
Četli jste některou ze zmíněných knih? 
Pokud ano, líbili se vám? :-)

S pozdravem Mrs Jungová!

2 komentáře:

  1. Krásné úlovky :) K nám do knihovny chodím pravidelně, je skvěle zásobená, takže i když si říkám, že si odnesu jen dvě knihy, nakonec jich je nejméně pět :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já do knihovny chodím také pravidelně, ale bohužel není tak dobře zásobená. Takže třeba tvoje tři knihy tam nejsou a to bych si všechny ráda přečetla.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^