pondělí 4. dubna 2016

Knižní výpis: BŘEZEN 2016


Když už jsem opět polevila s recenzemi, i tak stále čtu. Pořád mám rozečtenou knihu The Walking dead - Vzestup Guvernéra. Nečekala jsem, že mě kniha bude bavit, ale stojí to opravdu za to! Ale o tom až v recenzi, nebo příštím měsíčním shrnutí:)
Tenhle měsíc nedopadl nijak "slavně", ale jednou se to napraví. 

Na konci února jsem se rozhodla, že si konečně přečtu sérii Lartena Hroozleyho a tak jsem pokračovala i v březnu (bohužel jen druhým dílem) - Oceán krve od Darrena Shanna. Protože jsem (bohužel) navštívila místní knihovnu a vypůjčila si 4 knížky ^^ které se najednou staly přednější, protože mě lákaly snad ještě více než tahle série .
A tak mi nezbývá než knížky samozřejmě dočíst a sérii si nechat na později:)

A tak jsem se pustila do knížek vypůjčených z knihovny. Jako první jsem se vrhla na Divotání od A.G. Howard. Na knížku už zde můžete najít i recenzi i pár článků níže. Druhý díl se mi líbil víc jak první a byla jsem s ním opravdu spokojená a samozřejmě se těším na třetí díl!

Třetí a zároveň poslední knihou, kterou jsem přečetla, byla "Once Upon a Time" od Odette Beane. I na tuhle knihu jsem už stihla napsat recenzi a taktéž se mi líbila, i když zobrazovala dá se říct pouze první sérii. 

Ke konci měsíce jsem si rozečetla už zmíněnou knihu Živí mrtvý, zatím se mi knížka čte moc dobře a uvažuji, že po přečtení téhle série, se pustím konečně i do seriálu. Ale to je ještě v daleké budoucnosti, tak uvidíme:)

A co jste za měsíc březen přečetli vy? Přečetli jste více knih nebo naopak méně? 

S pozdravem Mrs. Jungová

2 komentáře:

  1. Náhodou, nemáš vůbec špatnou bilanci. Mně se v březnu ze čtyř přečtených knih nejvíce líbila Poslední aristokratka, kterou teď doporučuji, kudy chodím :) V dubnu jsem zatím nasadila velmi pěkné čtecí tempo, tak snad to vydrží :) Měj se krásně, těším se na další příspěvky a přeji příjemné dubnové čtení :)

    OdpovědětVymazat
  2. To není vůbec špatné :-) Přeji pěkné čtení, a ať ti přečtené knihy přibývají :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^