úterý 28. ledna 2014

Pár fotek Rousinky

Uplynulo už 5 měsíců od toho co máme Rousinku doma a přineslo nám to jak veselé chvilky tak i "neveselé". Avšak ty kladné převažují samozřejmě více, každý pejsek a hlavně štěňátko občas zazlobí no ne? Když se podívám zpátky o těch 5 měsíců byla prcek co jsme si ji přivezli domů a teď je tak veliká a to ještě vyroste.
Rozkousala nám už nespočetně mnoho plyšáků, tedy naštěstí jen těch starých, kterých nám ani nebylo líto, ale čeho mi líto bylo, byl můj černý kůň, který nějak záhadně spadl z poličky a ejhle už se na něj vrhla a rozcupovala ho během pár minut, když nikdo nebyl poblíž.
A tak nakonec skončil v koši.
A ještě nesmím zapomenout na kradení jídla z linky samozřejmě. Člověk si tam nachystá toasty na večeři, dostatečně daleko, aby se nemohla natáhnout a sežrat to. Odejdu na pár vteřin a už to má v sobě -__- Do dneška jsem nepochopila jak se k tomu toastu mohla dostat .___. Což mě přivádí ke dnešku a k mému smaženému sýru, který dokonce jenom obalený ve strouhance přežvykovala v puse -__- naštěstí se bráchovi podařilo jí ho dostat z pusy. - Samozřejmě už nepoživatelný pro nás a letěl do koše.
No ale teď už fotkám! :)


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^