neděle 8. října 2017

UNBOXING #18


Dnes mám pro vás malý unboxingový článek. Včera mi dorazila jedna kniha, přesněji recenzní výtisk na který jsem se popravdě hodně těšila.
V poslední době mi přijde, že jsem z YA literatury přesedlala na detektivky a thillery. Je pravda, že mě tyhle druhy žánru začaly bavit více, ale i tak má u mě YA speciální místo. :-)



A abych to déle neprotahovala, je to recenzní výtisk od Omegy - Nejhorší noční můra od Brendy Novak.
Jedná se o první díl ze série.

 "Brenda Novak vypráví přímo, emocionálně, chytře, její postavy jsou věrohodné a její knihy naprosto skvělé." 

- Allison Brennan, autorka bestsellerů New York Times



Anotace:
 První díl elektrizující nové série Brendy Novak, autorky bestsellerů New York Times. PÁTRÁNÍ PO SÉRIOVÉM VRAHOVI Evelyn Talbot ví, že psychopat může vypadat naprosto normálně. Bylo jí teprve šestnáct, když jí její přítel Jasper věznil a mučil, a opustil ji v domnění, že je mrtvá. Nyní je respektovanou psychiatričkou, která se specializuje na myšlení zločinců, Evelyn pracuje v Hanover House, léčebném zařízení s maximální ostrahou, které se nachází v malém městečku na Aljašce. Má rozpory se seržantem Amarokem, který je přesvědčen, že Hanover je pro místní obyvatele hrozbou, i když osobně je ke krásné Evelyn velmi přitahován a hrozí, že se jeho svět převrátí vzhůru nohama. ZAČÍNÁ PRCHAT PŘED SVOU MINULOSTÍ Život ve městě se změní v noční můru poté, kdy je nalezeno zmrzačené tělo místní ženy. Pro Amaroka je to důkaz, který potřeboval: Hanover se musí zrušit. Evelyn má důvod k obavám, že se jí tento zločin osobně dotýká, že vrah, který jí straší ve snech, si jí opět našel, a že život, který si tak pečlivě vybudovala, už nikdy nebude takový, jaký byl.


S pozdravem,
Mrs. Jungová!

3 komentáře:

  1. Kniha na mě už čeká na poště. :)) a také se na ni neskutečně těším. Tak uvidíme jak se nám bude líbit...:)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mi došla, tak jsem zvědavá jaká bude. Ta obálka je totiž úžasná :-) Tak ať se líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavý kousek, o knize jsem zatím neslyšela, tak se těším na recenzi :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^