středa 11. května 2016

UNBOXING #7


Po opravdu hooodně dlouhé době tu máme unboxing KNÍŽEK. Ano čtete správně. Konečně jsem si udělala radost i nějakou tou knížkou, abych si knihovničku opět rozšířila. Tentokrát jsou to tři knihy. Dvě které jsem objednávala na své náklady a třetí jsem dostala jako dárek.

Dvě knihy, které uvidíte jako první, jsou novinky a jedna zrovna před pár dny vyšla. Už dlouho předtím než měla kniha vyjít tu kolem ní byl boom ohledně recenzí, které se na ni začali objevovat díky lidem, kteří spolupracují s různými nakladatelstvími a ti nám knížku pěkně představili :-)


A pokud jste hádali "Deník fejsbukové matky", můžete si poblahopřát, je to správně :) Knihu už mám rozečtenou a čtu ji vždycky jen po kouskách, abych se pobavila a opravdu to stojí za to :) Myslím, že jsem koupí neprohloupila a knížka se v knihovničce bude vyjímat.


Jako druhou knížku jsem si objednala "Kráva nebeská" od Davida Duchovny. Už od chvíle co jsem ji viděla v Praze v knihkupectví, jsem si říkala, že si ji jednou budu muset pořídit a konečně nastal ten čas. Myslím, že mě dokáže taktéž pobavit jako výše zmíněný titul. A ke zkouškovému období to bude pěkná oddechovka.


A jako poslední tu máme "Kuchařka pro dceru" od Jany Zatloukalové. Musím říct, že z kuchařek co mám doma (i nových), jsem nikdy nic neuvařila. Ale v téhle kuchařce jsou konečně i klasická česká jídla a takové ty známé, co člověk má někde napsané na papíře, ale v kuchařce pohromadě ne. Jsem ráda, že teď mám spousty dobrých receptů v jedné kuchařce a konečně se zde nenacházejí jídla jako šneci, kaviár a jídla, která si člověk doma prostě nikdy neuvaří (alespoň tedy já). 
Zvažuji, že bych na ni po čase udělala recenzi, až občas něco ukuchtím, abych měla i nějakou tu fotodokumentaci k tomu. No uvidíme:)


A to je pro dnešní článek vše. 
Podlehli jste také Deníku fejsukové matky nebo to šlo kolem vás? A pokud vás přeci jen zasáhla, co říkáte na její vtipné "statusy"? :-)

S pozdravem Mrs. Jungová!

4 komentáře:

  1. Samozrejme, že ma hneď zaujala tá druhá :). Ak ju niekde uvidím, tak sa na ňu bližšie pozriem :))

    OdpovědětVymazat
  2. Samozrejme, že ma hneď zaujala tá druhá :). Ak ju niekde uvidím, tak sa na ňu bližšie pozriem :))

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné přírůstky, na Deník fejbukové matky slyším samou chválu a jsem ráda, že se Ti také líbí :) Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Deník fejsbukové matky se mi líbil, nenáročná, vtipná četba. Rozhodně pobaví a zvedne náladu :)
    Přeji pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^