pátek 20. listopadu 2015

Unboxing #3

O prázdninách jsme měli poslední unboxing a protože jsem si do dnešního dne nic neobjednávala a navštěvovala jen kamenné knihkupectví, tak tu žádný unboxing od července nebyl. 


Tentokrát jsem si nic neobjednala, ale mám tu ungoxing knížky, kterou jsem vyhrála v Halloweenském Hopu u Obsessed with books. Už jednou jsem uvažovala nad koupi téhle knížky, ale její recenze mě na ni mě odradili. A tak celou dobu čekám až se mi ji podaří ukořistit v knihovně. No nakonec se osud sešel a přihrál mi ji do cesty prostřednictvím soutěže a dokonce jsem ji i vyhrála. Samozřejmě mě to hodně potěšilo! Obálku to má super a já pořád tajně doufám, že se mi i obsah bude líbit. I když valné většině lidí se to vůbec nelíbilo. 
Je to samozřejmě o vkusu a tak uvidím, jak se mi nakonec zalíbí :-)



Jak můžete vidět, je to knížka Girl Online od Zoe Sugg. Knížku jsem dokonce dostala i s gratulací ^__^ Takže prostřednictvím tohohle článku ještě jednou děkuji!


Většina už určitě o Girl Online slyšela, tak by mě zajímalo, jaký na ni máte názor vy? Co se vám na ní líbilo nebo naopak nelíbilo? 

1 komentář:

  1. Gratuluju k výhře a držím palce, aby se ti Girl Online líbila! :) Já sama jsem ji nečetla, ale také jsem na ni slyšela spíš negativní ohlasy... ale každému se líbí něco jiného, tak tě třeba nadchne:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře! ^__^